ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ ИЗСЛЕДВАЙТЕ ОБМЯНАТА СИ

Аз съм на 48 години и имам 35 килограма наднормена тегло. Нe знам как стана това, но си мисля, че в един момент се получи срив при обмяната на веществата в организма ми и затова само за в месеца натрупах толкова много килограми. Личната ми лекарка твърди, че съм се хранил само с мазнини и ми липсвали Витамини. А аз бях чел някъде, че хдрталмадтршншеш обикновено не страдат от липсата на витамини? Така ли е?

Ради Pусков, Варна

Причините за наднорменото тегло обикновено са от прекаляване с висококалорични продукти, но те невинази са боеати на витамини. Наистина, прекале­ното приемане на деликатеси, богати на тлъстини и въглехидрати, води до увеличаване на наднорменото тегло. Но не и на витамините. При вас най-Вероятно има някакво нарушение на обменните процеси и зато­ва трябва да потърсите лекарска консултация. Не е вярно, че хората с наднормено тегло не страдат от липсата на витамини. Страдат. И то повече от хората, които имат нормално тегло. Затова не се бавете, а вземете мерки и колкото по-рано, толкова по-добре за вас и за здравето ви, споделят специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *