Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стоянка от Плевен: Билков чай ми помогна при Хашимото

Стоянка е доволна от „ТИ ЛАЙФ“ – Билков чай номер 1 при проблемна щитовидна жлеза

Здравейте!

Казвам се Стоянка и съм на 47 години. Живея в град Плевен. Искам да споделя своята история с вас, защото наистина съм много доволна от резултатите, които постигнах, благодарение на билковия чай „ТИ ЛАЙФ”.

Хашимото лечение
Стоянка: „ТИ ЛАЙФ“ помага при Хашимото

Проблемът ми се появи преди няколко месеца. Започнах да чувствам прекомерна умора без очевидна причина, напълнях със 7 килограма без промяна в диетата и начина си на живот. Станах много раздразнителна, усещах, че нещо не е наред.

Започна се безкрайно обикаляне по лекари, но така и не
намираха причината – казваха ми, че съм здрава. Моя приятелка ме посъветва да отида на ендокринолог, за да проверя дали проблемите ми не се дължат на хормонален дисбаланс. Аз бях скептично настроена, но реших да пробвам.

От прегледа стана ясно, че страдам от хипотиреоидизъм (Болестта на Хашимото) – щитовидната ми жлеза не произвежда достатъчно щитовидни хормони. Хората, които не са жертва на такава болест, трудно биха си представили колко зле се отразява на качеството на живот.

Лекарят, разбира се, ми изписа нужните лекарствени продукти, но аз избягвам да пия лекарства и затова реших да потърся натурална алтернатива преди да се стигне до пиене на хапчета.

Така попаднах на „ТИ ЛАЙФ” и реших да пробвам. Нямах големи надежди, че ще проработи, имайки предвид, че преди този чай съм пробвала няколко други продукта, които нямаха особен ефект. След втората седмица, в която пиех билковия чай, започнах да се чувствам значително по-спокойна, а след третата – започнах да се чувствам и доста по-енергична.

Вече 3 месеца пия „ТИ ЛАЙФ” и ефектът е налице. Хормоналните ми маркери започнаха да се нормализират.
Силно препоръчвам да пробвате този продукт, при мен действа!

Ако имате проблем с щитовидната жлеза, можете да поръчате билковия чай „ТИ ЛАЙФ“ на телефони: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

ти лайф билков чай
Билковият чай ТИ ЛАЙФ помага при проблеми с щитовидната жлеза!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *