ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

4 вида корем: Какъв е вашият и как да го стопите?

Всеки корем е специфичен и изисква различен подход

В следващите редове ще ви посочим 4-те най-разпространени вида корем и как да стопите лесно всеки един от тях.

За да възвърнете първоначалната форма на фигурата си, е необходимо да знаете, че на първо място трябва да откриете причината за неговата поява. Можете да се ориентирате лесно в зависимост от формата на вашия корем. Само така ще го стопите успешно!

Не забравяйте, че за всяка промяна в обичайната форма и външен вид на тялото има причина. Същото се отнася и за появата на определен тип коремни болки: понякога усещате болка и напрежение в корема в резултат на общото увеличение на телесното тегло, а друг път това се дължи на приема на определени храни.

4 вида корем
Какъв е вашият корем?

Ето кои са 4-те най-често срещани типа корем:

1. Алкохолен корем

Алкохолните напитки пречат на тялото да смели правилно храната, която сте приели. Освен това трябва да знаете, че те съдържат доста калории. За да се справите с този тип корем, вероятно се досещате, че трябва да преустановите приема на алкохол и да започнете да приемате по-голямо количество зеленчуци и плодове.

2. Корем след бременност

След раждане на дете вашият корем все още съдържа доста солидно количество мазнини. За да го стопите, ще е необходимо да започнете да правите подходящи упражнения и да се храните здравословно. Препоръчваме ви да се консултирате с лекар, за да ви помогне с насоки и съвети.

3. Стресов корем

Едва ли ще се изненадате от факта, че стресът в комбинация с лош сън оказва пагубно влияние върху тялото. Те несъмнено водят и до появата на мазнини в коремната област, както и до редица други проблеми.

За да успеете да премахнете този вид корем, е нужно да елиминирате стреса или да го сведете до минимум, както и да си осигурите здрав сън (поне по 8 часа на денонощие).

4. Хормонален корем

Хормоналният дисбаланс може да доведе до натрупване на мазнини в областта на корема. Първото, което трябва да направите, е да нанесете промени в диетата си, като започнете да консумирате здравословни храни. Увеличете движението. Не на последно място – консултирайте се с лекар, тъй като хормоналните проблеми могат да се окажат доста сериозни.

Източници:wоman.ru,Pixabay.com

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *