Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Меню за отслабване: 5 храни, от които НЕ се пълнее

Тези храни са изключително полезни за здравето

В следващите редове ще ви представим храните, от които не се пълнее. Ако сте от онези хора, които броят калории и искат да отслабнат, задължително включете тези зеленчуци в менюто си.

меню за отслабване
Броколи за отслабване

1. Зеле

Зелето изобилства от полезни хранителни вещества, а в същото време съдържа минимално количество калории. Редица проучвания сочат, че редовната консумация на зеле предотвратява появата на диабет, пази от сърдечни заболявания и затлъстяване.

2. Репички

Макар не всеки да ги харесва, те са изключително полезни за здравето. Най-голямото им предимство е, че намаляват значително кръвното налягане. Ако страдате от хипотония, не е препоръчително да консумирате репички.

3. Целина

Този продукт е отличен източник на ензими и антиоксиданти. Медиците я препоръчват горещо при сърдечно-съдови проблеми. Освен това целината подобрява кръвното налягане и намалява нивата на лошия холестерол. Съдържа огромно количество фибри и се препоръчва на хора, които искат да отслабнат.

4. Броколи

Спокойно може да ги консумирате сурови. Не е задължително да ги варите или сготвите по друг начин. Те съдържат доста високо количество протеин и са богати на витамин С. Уникалната им комбинация подпомага детоксикацията на организма. Учените я определят като изключително полезна храна срещу ракови заболявания.

5. Патладжани

Патладжаните са богати на диетични фибри и различни витамини. Подпомагат намаляването на теглото и подобряват контрола върху лошия холестерол. Съдържащите се в него вещества играят огромна роля за правилното функциониране на мозъка. Патладжанът подсилва имунната система и синтезира колагена.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

гарциния
Гарциния – при затлъстяване и хипертония

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *