ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашна ракия – помага при главоболие, пърхот, простуда

Домашната ракия е невероятен еликсир

Консумацията на алкохол в прекомерни количества, без оглед на вида, вреди на човешкия организъм. Но ако използвате правилно домашно приготвената ракия, то тя може да се превърне във ваш верен съюзник в решаването на някои здравословни проблеми.

В следващите редове ще ви разкрием за какво помага домашната ракия.

домашна ракия
Домашната ракия лекува

Главоболие, рани, костни и мускулни болки

Напълнете един компотен буркан с пресен лавандулов цвят, след което долейте с домашна ракия догоре. Затворете добре буркана и го поставете на слънчево място, където да престои в продължение на три дни. След това прецедете и използвайте получената тинктура за лечение на гореспоменатите проблеми.

Херпес

Ако ви измъчва неприятен херпес, лесно можете да се избавите от него с помощта на домашна ракия. Нужно е да го мажете по няколко пъти на ден със спиртната напитка в продължение на 3-4 дни.

При пърхот

Много хора се оплакват от наличието на пърхот. Някои от тях споделят, че са изпробвали какво ли не, но ефектът е бил нулев. Вероятно не са попадали на тази рецепта. Пригответе си тинктура от 1 ч.ч. ракия, към която добавете 2 с.л. наситнен розмарин. Оставете сместа да кисне в продължение на два дни. След изтичането на това време еликсирът е готов. Нужно е с него да мажете скалпа си до решаването на проблема.

При болки в ушите

Ако болката в ухото ви изненада посред нощ, а живеете в малко населено място, където няма денонощна аптека, ракията ще ви помогне. Капнете няколко капки от нея в ухото. Останете няколко минути легнали на противоположната страна. Когато се изправите, оберете с памуче ракията, която може да изтече от ухото ви. Не след дълго ще усетите облекчение.

При простуда

Няма нищо по-ефикасно от разтривката с ракия. За целта трябва да разтриете с домашния еликсир краката, гърба и гърдите. След това легнете в леглото и се завийте. Докато вие спите цяла нощ, ракията ще действа и на сутринта ще се събудите като нови.

Неприятна миризма на краката

Можете да се преборите и с този проблем, ако редовно обтривате краката си с домашна ракия.

Източници:zajenata.bg

Пауър Ню Хеър Лосион
Пауър Ню Хеър лосион против косопад

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *