БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

НЕВРОСТАБ / NEUROSTAB

Съдържа сухи водно-спиртни екстракти от валериана, червен глог и пасифлора

Предназначение

Билковата композиция НЕВРОСТАБ от Адифарм е хранителна добавка, подпомагаща балансираната работа на нервната система. Приемът води до успокояване; неутрализират се последиците от стрес и напрегнати емоционални състояния, овладяват се безсъние, тревожност и напрежение. Всяка съставка реализира полезни ефекти индивидуално, като съчетание трите лечебни растения постигат още по-категорично подобрение.

  • Коренът от валериана освобождава и отпуска нервната система; с негова помощ се постига успокояване, подобрява се качеството на съня, преодоляват се последиците от стрес и тревоги.
  • Червеният глог балансира редуването на сън и будно състояние; подобрява функциите на сърдечно-съдовата система.
  • Съставката пасифлора помага за преодоляване на безсънието; успокоява и съдейства за неутрализиране на тревожността.

Препоръчва се при неврози, при стрес и преживяване на отрицателни емоции, при неврози, лека и умерена депресия, главоболие, безсъние, чувство на тревожност.

Как се приема

Обичайната дневна доза е три приема по една капсула. Препоръчително е капсулите да се поглъщат цели – без дъвчене или разтваряне. Лекуващият може да назначи при определени условия по-висока доза, но не и над три приема по две капсули. Интензивният прием може да продължи до една седмица, след което се преминава към стандартната формула 3х1.

НЕВРОСТАБ може да се взема през деня – не причинява сънливост и забавяне на реакциите. Продуктът е за дълготрайна употреба; не създава привикване.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции към някоя от растителните съставки. При симптоми като обриви, подуване на лицето и гърлото, дихателни затруднения – приемът се прекратява; необходима е медицинска консултация.

Кога НЕ БИВА да се употребява

НЕВРОСТАБ не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Бременни и кърмачки се консултират с лекар за възможна безопасна употреба на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на НЕВРОСТАБ, които водят до негативни последици за здравето.

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 30 стандартни капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *