СТРЕСБЕЛ / STRESSBELL

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Съдържа хомеопатичните съставки Ignatia Amara, Gelsemium Sempervirens, Kalium Iodatum, Sticta Pulmonaria, както и помощните вещества захароза и магнезиев стеарат

Предназначение

стресбелСТРЕСБЕЛ е хомеопатичен продукт, препоръчван при емоционален дисбаланс, нервно напрежение, раздразнителност и избухливост, влошено качество на съня – трудно заспиване или безсъние, често будене нощем. Касае се за състояния, свързани с преживян стрес или физическо и психическо пренатоварване. Може да се прилага при деца и възрастни след лекарска консултация.

Как се употребява

Таблетките СТРЕСБЕЛ се държат в устата до пълното им разтваряне. Стандартният прием е по две таблетки три пъти дневно, половин час преди или след хранене. Задължително условие е в устната кухина да няма остатъци от храна, както и дъх на храна или напитки. Ако е пропуснат прием в обичайното време, трябва да се изчака времето за следващия и да се приеме редовната доза; не бива да се удвоява количеството с цел компенсиране.

При панически пристъп е добре да се взема по една таблетка на всеки час, до прекратяването на пристъпа.

Максимална доза в рамките на 24 часа е 12 таблетки. Продължителността на приема трябва да бъде определена от лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на СТРЕСБЕЛ може да причини редки алергични реакции. Причина за тях могат да са активни съставки или помощни вещества; при проява на симптоми като обриви, сърбеж и зачервяване, подуване на устните или гърлото и затруднено дишане, приемът следва да се прекрати и да се потърси медицинска помощ.

Необходима е предварителна консултация с лекар, ако пациентът има непоносимост към някои захари.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СТРЕСБЕЛ не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Медикаментът не се използва за деца под тригодишна възраст.

Бременни и кърмачки се консултират задължително за безопасността на продукта, преди да предприемат терапия с него.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на СТРЕСБЕЛ с други медикаменти, които са станали причина за негативни отражения върху здравето на потребителите. Независимо от това лекуващият следва да се осведоми за всички лекарства, които пациентът е приемал или продължава да приема. Специалистът следва да прецени дали паралелният им прием със СТРЕСБЕЛ няма да се отрази на очаквания терапевтичен ефект и при необходимост да внесе промени в общия режим на прием.

_______

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 40 хомеопатични таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *