БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Дихателна техника за подобряване здравето на щитовидната жлеза и епифизата

В продължение на почти половин век Майстор Мантак Чиа изучава и практикува даоистките техники. Автор е на десетки книги

Мантак Чиа е обучил хиляди ученици и инструктори по цял свят. Те са просветени в даоистката система за лечение и зареждане на тялото с енергията ци.

Днес ви предлагаме да се запознаете по-подробно с древна персийска техника за подобряване здравето на щитовидната жлеза и епифизата, описана в една от книгите на Мантак Чиа.

Тази дихателна техника е предназначена да изгаря токсините в организма и да пречиства кръвта. По този начин се подобрява цвета и състоянието на кожата на лицето, а също така се подобрява и зрението.

Винаги вдишвайте през лявата ноздра и издишайте през дясната ноздра. За да постигнете максимален ефект, правете персийската дихателна техника не повече от три до четири пъти седмично. Нужно е да правите вдишванията до три пъти на една сесия. Както сами разбирате, тази техника, освен че подобрява здравето, пести и време.

Мантак Чиа

Персийската дихателна техника се използва в Близкия изток при косопад, за подобряване на зрението и като средство за борба с бръчките. Тя стимулира и нормализира функционирането на щитовидната и епифизна жлеза.

Персийска дихателна техника за центриране на енергията

1. Заемете изправен стоеж. Разтворете леко краката на ширината на раменете. Успокойте ума и се постарайте да не мислите за нищо друго, освен за положителното въздействие на тази древна техника.

2. Запушете дясната ноздра с палеца. Дълбоко вдишвайте през лявата ноздра, докато дробовете ви се изпълнят с въздух.

3. Дръжте двете ноздри с палец и показалец. Наклонете се напред, спуснете главата надолу и леко сгънете коленете. Задръжте дъха си от двадесет до четиридесет секунди (или толкова дълго, колкото можете). Докато сте в това положение, вие ще се почувствате пулсиране в главата, мозъка, очите, челюстта и езика.

4. Бавно се изправете и издишайте през дясната ноздра.

Ако не се чувствате добре или имате високо кръвно налягане, направете дишането без да се накланяте. Ако вашето здраве е наред, но се чувствате замаяни по време на или след като сте направили древната персийска техника, започнете да задържате дъха за по-кратко време – например за около 15 секунди.

Постепенно, в рамките на няколко седмици, времето за задържане на дишането трябва да достигне четиридесет секунди. Бъдете упорити. След няколко сесии, виенето на свят ще премине и ще се почувствате изпълнени с енергия и сила.

Източник: The Inner Smile, книга от Мантак Чиа

ТИ ЛАЙФ (капсули)
2 на цената на 1: ТИ ЛАЙФ (капсули) – при намалена функция на щитовидната жлеза

ТИ ЛАЙФ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *