Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подмладяване на тялото по метода на Мантак Чиа

Мантак Чиа е даоистки майстор. Той е най-известен с това, че преподава таоистки практики като Лечение с Тао, Дао Йога, Универсална Лечебна Тао система и Чи Гонг

Мантак Чиа

Здравият гръбначен стълб и здравите бъбреци са ключът към младостта на целия организъм, смята Майстор Чиа. Вътрешните органи не могат да работят добре, ако стойката не е правилна. Причината за това е постоянното седене в офиса или у дома, както и липсващата физическа активност. Този проблем е особено остър при хората с наднормено тегло. Ето защо, много от тях се интересуват от въпроса как да коригират позата. Бъдете сигурни, че с корекцията на позата идва и доброто здраве за цялото тяло. А като бонус ще получите и видимо подмладяване. То ще накара приятелите ви да се чудят как точно сте постигнали цялата тази свежест и ведрост, която буквално блика от вас.

Мантак Чиа

Мантак Чиа твърди, че упражненията за укрепване на гърба имат много по-голямо въздействие върху организма, отколкото можем да предположим. Те носят благоприятен ефект върху лумбалната сакрална област, лекуват бъбреците, нормализират позата и подобряват състоянието на кожата.

Гимнастиката на Мантак Чиа е изненадващо проста и не отнема много време

Тя ще ви помогне да увеличите размера на белите дробове, да подобрите функционирането на черния дроб, бъбреците, стомаха и червата. Упражненията са само три, те са много кратки, което означава, че можете да ги извършвате по всяко време и буквално навсякъде.

1. Укрепване на бъбреците и долната част на гърба

Ефект : помага за укрепване на лумбалната област и за здрави бъбреци. Балансира тялото и релаксира мускулите.

Как се изпълнява: Застанете изправени, краката са приближени един до друг, пръстите на краката сочат право напред. Накланяйте тялото си напред и надолу, без да огъвате коленете. Лицето се вдига нагоре, пръстите се опитват да стигнат до пода. Усетете мускулите на талията. Задръжте за 10 секунди, след това се върнете в начална позиция. Повторете 6 пъти.

2. Изправете гърба

Ефект: коригира позата, намества вътрешните органи, подобрява зрението, укрепва и изправя гърба, спомага за по-добрата циркулация на кислород в кръвта.

Как се изпълнява: Застанете с изправен гръб и бавно започнете да накланяте главата назад. Останете в тази поза за 15 секунди, дишайки дълбоко, бавно и гладко. Правете го няколко пъти на ден в удобно за вас време.

3. Издърпване на гръбнака

Ефект : увеличава обема на белите дробове и прави дишането по-лесно, подобрява работата на черния дроб, бъбреците, стомаха и червата. Стимулира репродуктивните органи, стяга корема, увеличава притока на кръв към очите, облекчава умората и дава жизненост.

Как се изпълнява: Застанете в изправен стоеж, крака на разстояние 30 см един от друг, пръстите на ръцете са сключени един в друг. Поемайте бавно и дълбоко дъх, вдигнете сключените ръце над главата. При издишване спуснете ръцете надолу. Повторете 6 пъти.

Корекция на позата с помощта на упражненията, препоръчани от Мантак Чиа, е прост и ефективен начин да превърнете отрицателните емоции в позитивни, освобождавайки тялото от болезненото напрежение, укрепвайки и подмладявайки вътрешните органи.

Не забравяйте, че заседналият начин на живот е директен начин за стареене и болест на целия организъм.

Възрастта не означава, че трябва да се откажете от себе си и да чакате края на живота. След като сте се научили да се справяте със стреса, вие започвате да виждате много неща по различен начин и преставате да бъдете заложник на обстоятелства.

Не бъдете мързеливи, намерете време за тези прости упражнения. Много скоро ще почувствате облекчение. Не забравяйте да споделите тази ценна информация с близките си в социалните мрежи!

Източник: takprosto.cc

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Подмладяване на тялото по метода на Мантак Чиа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *