ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За по-малко от половин час д-р Николай Мойнов овладява световъртеж без лекарства

Д-р Николай Мойнов е шеф на търновската неврохирургия. Само за 16 минути, с помощта на нов метод, той може да овладее световъртеж без лекарства

световъртеж
Източник на изображението: pixabay.com

Новата американска технология, приложена от родния неврохирург, овладява световъртеж при мениеров синдром. Овладяването на неприятния симптом се извършва без лекарства. Пациентите се чувстват много добре, а практиката по овладяване на световъртежа с помощта на новия метод дава отлични резултати вече почти половин година. За това време през кабинета на лекаря са минали за преглед и лечение пациенти от цялата страна.

Иновативното лечение е по американски метод. Д-р Николай Мойнов е приложил нетрадиционното лечение, след като се е информирал за него от научно медицинско списание зад Океана.

Д-р Николай Мойнов, източник на изображението: www.borbabg.com

Как се провежда лечението на световъртеж при мениеров синдром без лекарства?

В рамките на 16 минути неврохирургът прилага специална мануална терапия на главата. След това се поставя специална твърда шийна яка и така болният престоява с нея 48 часа. Пациентът остава в болницата в рамките на един ден, за да бъде наблюдаван от специалиста, и след това се прибира у дома.

Първата пациентка, на която е приложено новото лечение, е на 76-години. Анка Игнатова е от великотърновското село Никюп. В продължение на дълги години възрастната жена е страдала от световъртеж, придружен от жестоко главоболие. След като е била изписана, баба Анка споделила пред журналисти от „Янтра Днес“, че вече се чувства добре, без да изпитва световъртеж или да има постоянни болки в главата.

Д-р Мойнов сподели, че напоследък в спешното отделение на болницата доста са зачестили пациентите с мениеров синдром. За лечението на мениеров синдром стандартно се използват лекарства. Често медикаментите не дават резултат, или приема на изписаните хапчета продължава прекалено дълго време.

Неврохирургът се заинтересувал какъв е световният опит в лечението на това заболяване, както и кои са най-новите методи за овладяване на световъртежа.

„Почти всеки ден получавам информация за новости в медицината и попаднах на опита на американски колеги за овладяване на световъртежа. Споделих иновативния метод пред ръководството на МОБАЛ, което ме подкрепи и закупи пет специални шийни яки, които вече използваме успешно. Все още нямаме опит, за да кажем колко време ще действа иновативната терапия, защото работим по американския метод отскоро“, коментира д-р Мойнов.

Иновативното лечение изисква болният предварително да бъде изследван подробно, за да се изключат други вътрешни заболявания, които имат подобни симптоми.

Световъртеж и главоболие са два от основните симптоми на туморите в мозъка. За тях е нужно оперативно лечение, заяви д-р Мойнов. Затова неврохирургията скоро ще бъде оборудвана с модерен интраоперативен ехограф, който се използва за операция на главата.

Д-Р НИКОЛАЙ МОЙНОВ
гр. Велико Търново,
ул. „Ниш“ № 1
Телефон: 062 640932

Източник: www.dnesbg.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *