Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази домашна маска ще възвърне жизнеността на косата ви

Тази маска може да бъде приложена върху всички видове коса

В случай че напоследък косата ви не изглежда много добре, не се отчайвайте! Има бърз и лесен начин да възстановите косата си и да й върнете жизнеността. За целта се нуждаете само от три натурални съставки.

Една от вълшебните съставки, съдържащи се в тази маска, е канелата. Тя има безспорни ползи за косата. Не само увеличава циркулацията на кръвта, а и осигурява блясък и еластичност на вашата грива.

домашна маска
Домашна маска за коса

Полезните й действия обаче далеч не се изчерпват дотук. Тя има мощен антиоксидантен ефект. Това означава, че предпазва косата от множеството отрицателни влияния, на които бива подложена ежедневно. Такива са например ниската температура, ултравиолетовата светлина, стресът и др.

Маската, която ще ви разкрием, може да бъде приложена върху всички видове коса. Особено подходяща е за изтощена и чупеща се коса. Приготвянето й не изисква много време и е изключително лесна.

За вълшебната маска, която ще възвърне жизнеността и еластичността на косата ви, се нуждаете от следните продукти:

1/2 ч.ч. зехтин екстра върджин
1 ч.л. чист пчелен мед
1 ч.л. канела

Изсипете зехтина в подходящ съд и го стоплете на водна баня. Не трябва да става прекалено горещ или пък да завира, а леко да се затопли. Прехвърлете го в порцеланова купа и добавете меда и канелата. След това разбъркайте добре всички продукти с помощта на дървена лъжица.

За по-лесното приложение на тази домашна маска е добре да разделите косата си с помощта на гребен.

Започнете нанасянето й върху скалпа отзад напред – от задната част към предната. За целта използвайте апликатор или четка.

Маската трябва да остане върху скалпа 15 минути, за да извлечете максимален ефект. След това трябва да я отмиете, като за целта използвайте мек шампоан. Накрая третирайте косата си с балсам.

Прилагайте маската веднъж седмично и не след дълго ще забележите невероятния й ефект върху косата ви.

Със сигурност ще забележите, че растежът й се е ускорил доста осезаемо, както и че сте се преборили с пърхота и косопада. Прилагайки тази маска, ще превърнете косата си в бляскава, жизнена, здрава, еластична и красива.

Източник:wоman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *