Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

По време на секс финландките винаги носят чорапи: когато узнаете защо, и вие ще го направите!

Иде зима, и носенето на чорапи в леглото не е чак толкова странно. Но,
има и още една причина, поради която е добре дамите да не свалят чорапите

чорапите

 

Известно е, че повечето мъже предпочитат да не си свалят чорапите по време на любовен акт. Този безобиден навик понякога води до много прекрасни преживявания. Креватни забавления с чорапи предпочитат и една много голяма част от жените, които живеят в Северна Европа и Скандинавието. Наскоро лекарите намериха логично обяснение за това поведение.

Учените от университета в Гронинген в Холандия доказаха пряка връзка между вълнените чорапи и либидото. Чрез различни експерименти с участието на жени-доброволки, изследователите са открили, че жените, които носят чорапи по време на секс, са по-склонни да изпитат качествен оргазъм, за разлика от босите красавици.

Сексът е в чорапите

Учените свързват нарастването на либидото с топлината на краката, която се осигурява от чорапите. Когато жената е топла, тя се чувства по-спокойна и по-уверена. По този начин и нивото на емоционалната връзка по време на полов акт се увеличава. Или иначе казано – подобрява се кръвообращението, което е добре за целия организъм.

Скоро резултатите от проучванията отново бяха потвърдени по време на изследването на активността на мозъчната кора на пациентите.

При жени, които са били без чорапи в леглото, е наблюдавано значително повишаване на активността на амигдалата в главния мозък – точно тази зона, която контролира чувството на страх и тревога.

Учените твърдят, че жените, за разлика от мъжете, много по-трудно изпитват оргазъм. За качествен и пълноценен оргазъм те трябва да се отпуснат напълно и да бъдат спокойни. Чорапите дават възможност на жената да усети чувство за сигурност и комфорт в най-кратки срокове.

Този трик може значително да подобри качеството на интимния живот в случай, че женското либидо е намалено поради емоционални причини, но не и поради болест.

Да, звучи смешно да се любим с чорапи, но учените казват твърдо „Да!“ на тази привичка. Сексът с чорапи има и други ползи. Чорапите могат да скрият някои несъвършенства на краката, като напукани пети, криви нокти и т.н. Това дава допълнителен комфорт на дамите, и те се чувстват още по-спокойни в леглото.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *