Три вещи, които внасят здраве и щастие в живота

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Всеки човек мечтае за щастие. Всеки иска да е здрав. И по възможност двете да се случват заедно

щастие

Да бъдем здрави и щастливи е най-хубавото, което може да ни се случи.

За да бъдем здрави трябва да полагаме някои основни грижи, чрез които да подкрепяме работата на нашите органи и системи.

Понякога помощ получаваме от най-невероятни места и по най-чудат начин.

Случвало се е болни да се почувстват по-добре само защото са опитали от чая, който са пили в детството си. Може точно този чай да не е за тяхното заболяване, но спокойствието и сигурността, която изпитват хората, докосвайки се до нещо познато и обичано, също много помага.

Има вещи, които привличат положителна енергия за собственика и му помагат да стане по-здрав и щастлив. Нека разберем кои са те!

Всяко вещ има определена енергия. Някои вещи са енергийни вампири и „изсмукват“ жизнената сила на човека. Но има неща, които имат положителна енергия и са в състояние да предоставят на собственика положителен ефект, увеличаване на неговата жизненост, привличане на добър късмет и „отблъскване“ отрицателната енергия и болестите.

В домове, където има много негативни вещи, има кавги и конфликти. Семейните отношения лесно се разпадат, домакинствата изпитват лични неуспехи. Опасността сама по себе си може да е скрита в такива предмети, като неща, които сме намерили на улицата, антики и дори някои растения.

Интересното е, че вещите, които могат да навредят, са много повече, отколкото онези, с добрата енергия.

Ето ги и тях…

1. Вълна и вълнени неща.

Вълна отдавна се счита за най-добрият диригент на положителната енергия. Дори и предците ни са били наясно за нейните медицински и защитни свойства. Затова вълната се е ползвала и като амулет, и за лекарство.

Вълнена нишка, вързана на ръка, се счита за най-мощния талисман. За да се предпазят от болести, старите баби някога са закичвали входната врата с червена вълна.

Едни дебели вълнени чорапи през зимата могат да бъдат истински гарант за вашето здраве и добро настроение.

2. Нещо червено

Вече стана ясно, че е добре над врата да има малко снопче червена вълна. Защо червена? И защо е хубаво у дома да имате нещо червено? Според древното учение фън-шуй червеното едновременно защитава и привлича. Защитава от болести и нещастия и привлича здраве, благополучие и късмет.

Червеният цвят е в състояние да отблъсне завистта, отрицателната енергия и да предпази от зло око. За положителни потоци, червеният цвят работи като магнит. Червените неща привличат положителна енергия и я насочват към укрепване на биологичното поле на своя господар, което му помага в личностното израстване и саморазвитие. Също така се смята, че червеният цвят е най-добрият асистент в натрупването на лично щастие , тъй като увеличава сексуалната енергия на човек и улеснява установяването на контакти с други хора.

Разбира се, този ефект няма да бъде постигнат от каквото и да е червено нещо: то трябва да бъде избрано в съответствие с енергията на човека. Или иначе казано – човекът и червеното трябва първо да се привлекат и след това – да си паснат.

3. Талисмани, икони и дребни предмети от лековити места, или такива със силна енергетика

В lekuva.net има предостатъчно материали за лековити места и за места със силна енергия. Тези места имат най-ярката енергия. Едно нещо, взето от там, или донесено от вас, но заредено, може да бъде много мощен талисман. Тази практика е позната още от древни времена.

Разбира се, не всеки има възможност да посети подобно място. Затова, ако се случи вие да отидете до Рилския манастир, или Кръстова гора – вземете няколко дребни подаръчета от там, които след това да раздадете на хора, които имат нужда от подобна подкрепа. Вярвайте и бъдете сигурни, че доброто, което сте направили ще ви се върне, под една или друга форма.

Източник: www.uspeh.club

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *