Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мегалитнатният комплекс край село Татул – най-енергийното свято място в България

Село Татул се намира в Родопите, община Момчилград. В близост до него е скално-култовия комплекс „Татул“

село Татул

Уникалното светилище на Траките край село Татул трябва да бъде посетено от всеки, който има нужда да презареди, да подиша чист въздух и да усети уникалното излъчване, което има това място. Казват, че дори и един ден, прекаран край красотите на родопското село, ще бъде причина да се завърнете изпълнени с енергия, непозната досега. Много са хората, които са посетили село Татул във време на духовна или емоционална криза, и са си тръгнали от това великолепно място изпълнени с нещо, което не е в състояние да се дефинира. Нещо, което всеки сам за себе си усеща и разбира.

Скално-култовият комплекс „Татул“ е запазил останките на едно от най-важните светилища по българските земи. Там траките са отдавали своите почести към бога на Слънцето. Днес обикновените хора почитат древните, които са имали дързостта да направят това място, заради неописуемо силната енергия, която ви връхлита от нищото.

Най-силно може да се усети тази енергия край изсечената в скалата пресечена пирамида. Пещерата „Вулвата“ е феноменално явление по своята същност.

Откъде идва силният енергиен заряд на това място – никой не знае

Знае се само, че траките са имали силна връзка със звездите и слънцето, което обяснява и местонахождението на това светилище.

Може би магнетичното село Татул щеше да е по-малко известно, ако не бяха проучванията, които проф. Николай Овчаров провежда всяка година, от 2004 г. насам. Не е случайно и това, че древният духовен център има това уникално въздействие върху емоционалното състояние на повечето хора.

Затова, ако се чудите къде да се разходите следващият уикенд, съчетайте полезното и приятното в едно. Посещавайки скално-култовия комплекс „Татул“ ще се заредите с нови сили и енергия и ще се изпълните със спокойствие и любов. Народните лечители и езотериците казват, че мястото е идеално за хора, които се оплакват от прекомерно голям стрес и панически атаки, както и за такива, които просто имат нужда от малко вече почивка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *