ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Няма по-силен талисман от майчината благословия! Ето как да я направите правилно!

Майчината благословия е най-силното лекарство, което може да облекчи страданията на тялото и душата

майчината благословия
Няма нищо по-силно и по-чисто в света от майчината любов. Не е важно дали детето е на 5 или на 40 години. Никога не е прекалено късно за майчината благословия. Тя ще служи като надежден талисман във всички трудни ситуации. Ако имате проблемно дете – благословете го, ако детето ви е болни – също. Дори ако вашето дете е здраво, добро, послушно и никога не ви е създавало проблем – дайте своята благословия!

Есента винаги обещава нещо ново. Есента не е умиращ сезон… Някой отива на училище, друг – в университета, завръща се или заминава за чужбина, или създава свое семейство… Децата са тези, които движат света. Затова отделете няколко минутки от времето и ги благословете, за да се случва всичко в живота им така, както го заслужават. За да сте горди с тях. За да са здрави, щастливи и обичани! И за да може още дълго да им се радвате – на тях, и на техните деца!

Първото споменаване на благословията може да се намери в Стария завет на Библията. Бог казал на Адам и Ева да напълнят Земята с деца. Енергийно, детето е продължение на майката, нейният жив отпечатък…

Екстрасенсите казват, че мислите на майката могат да управляват живота на детето. Затова, когато вашето пораснало дете излиза вечер, за да се забавлява, не си мислете най-лошото. Дайте му благословията си да се забавлява разумно, но и така че сърцето му да се изпълни с щастие. Ако се замислите, ще се убедите дори и с примери от вашия собствен живот, че е точно така…

Майчината благословия

Майчината благословия създава силен енергиен пашкул около детето, който не му позволява да попада в неприятности и направлява пътя му в правилното русло. Онзи, който е благословен от майка си, е неуязвим. Дайте своята майчина благословия дори за онова, което не одобрявате, но детето ви иска да го направи (заминаване в чужбина и т.н.).

Когато става дума за нещо наистина важно в живота, майката трябва да прочете молитва, а след това да каже благословията си. Думите на благословията са различни, интимни и важни за всяка майка, така както е различен живота на всеки един от нас. Вие знаете най-добре какво да кажете.

Благословена молитва на майката

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, моля се в името на Твоята пречиста Майка. О, Господи, дай твоята сила и благодатта на детето ми и го пази от зло, болести и неблагополучия, заради името Ти!

Господи, прости му всички прегрешения, грешки и лоши думи, които е казал за Теб. Насочи го по правилния път, дай му здраве, просветление и мъдрост. Пази го, Господи от видими и невидими врагове! Дай му спокойствие и успех в училище (работното място).

Господи, изцели го от всички видове заболявания, очисти от всяка нечистота (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи неговото страдание и мъка.

Господи, дай му благодатта на Светия Дух за много години на живот, здраве и себевладеене. Увеличи и укрепи умствените му способности и физическа сила.

Дай му, Господи, благословия за благочестив семеен живот, спокойствие, мъдрост и радост.

Господи, пази детето ми сутрин, вечер и винаги, така както царството Ти е всемогъщо и всесилно. Амин!

Източник: pravoslavie.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *