ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рефлексология на стъпалото: 7 горещи точки са в състояние да ви върнат към живота за няколко минути!

Използвайте тайните на източната рефлексология, за да дадете рестарт на организма. Масаж на крака за здраве и добро самочувствие

рефлексология

Рефлексология – източната тайна за здраве, сила и отлично самочувствие. Използвайте я я моментите на слабост и умора.

Медитацията е добър начин да сложим в ред мислите си. Дълбоко дишане и освобождаване от обсесивно напрежение, вътрешни разговори със себе си – това е от което има нужда претоварения ум. Не забравяйте, че физическото състояние е тясно свързано с вашия духовен свят.

Медитация, медитация, но що за медитация може да направи онзи, който го измъчва болка в краста, или в раменете? Как да отдъхне жената, която не може да спи заради болка в коленете?

За да се върне към нормална работа, тялото се нуждае от разтърсване. Рефлексологията е не само най-бързият начин за прилив на свежи сили, но и много приятен масаж, който облекчава болката.

Нашите крака са осеяни с хиляди нервни окончания. Когато носим неудобни обувки, това ги ранява. Много болести са свързани с тези постоянни микротравми. Специалното и нарочно натискане на определени точки, които се намират върху стъпалата, ще ви помогне не само да се отпуснете, но и да се стимулира организма за правилно поведение и работа.

Благодарение на прекрасния масаж на краката може да засегнете и стимулирате различни органи и системи на тялото! Не се скъпете за няколкото минути, които ще ви отнеме този масаж. Масажирайте точките на краката с палеца и показалеца. Процедурата е завладяваща и ще ви върне в състояние на блаженство!

На илюстрацията са показани различните точки, които имат различно въздействие.

Може и трябва да стимулирате само онази, която има нужда от въздействие. Не ги карайте поред!

Ако имате нужда да свалите някое и друго кило, масажирайте точката на хипоталамуса. Точката, която е в основата на палеца – точката на щитовидната жлеза, ще сложи хормоните в ред.

Може да отделяте време поне за една различна точка вечер. Точката в основата на петата ще ви помогне да се освободите от токсините. Това ще елиминира постоянната умора.

Започнете още тази вечер! Не отлагайте постепенното подобряване на здравето с помощта на рефлексологията. Направете си подарък в края на напрегнатия ден. Резултатът ще ви вдъхнови да полагате още и нови грижи за вашето здраве.

Източник: www.massage.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *