ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Правете го всяка сутрин! Даоистка практика при болни бъбреци, лошо зрение и затлъстяване!

При болни бъбреци и затлъстяване най-често чуваме препоръката да се пие повече вода. Това безспорно е ценна препоръка!

болни бъбреци

При болни бъбреци и затлъстяване, а и за цялостно раздвижване на тялото, се прилага една малко странна практика, за която ще ви разкажем в тази статия.

Повечето от нас са наясно, че ходенето е полезно за здравето. Но, колко от вас са чували за ходенето на колене? И каква полза за здравето може да има от тази, малко странна, практика?

Ходенето на колене е изключително ценна даоистка практика, която не е много разпространена из нашите географски ширини. Но днес вие ще научите защо е полезно да се ходи на колене всяка сутрин.

Ходенето на колене се препоръчва за всички, не само за хората, които имат болни бъбреци, или искат да отслабнат. Това упражнение без противопоказания! Дори онези, които имат болки в колянната става трябва малко по малко да започнат да се възползват от ефективната китайска техника.

Болката в коленете много често се дължи на атрофия на мускулите на гърба, краката, гръбначния стълб, с други думи, болка се появява при хора, водещи заседнал начин на живот!

Ходене на колене

Даоистката практика ходене на колене помага да се справим със заболявания на бъбреците и черния дроб. На коляното има много точки, които трябва да се стимулират често. Тази стимулация ще се отрази благоприятно на всички вътрешни органи и системи в тялото. Китайска медицина признава това упражнение като панацея за почти всички болести!

Ходенето на колене има раздвижващ ефект, почти колкото другата физическа активност. Това в никакъв случай не означава, че трябва да игнорирате разходките в парка, плуването или друг вид спорт, който ви е любим.

Ходенето на колене не се извършва по-дълго от 5 минути на ден. За предпочитане сутрин. Може да има периоди, в които да не практикувате ходенето на колене. Може да си направите график, и да се извършва тази практика три пъти в седмицата – редовно, което е оптимален вариант.

Ще е добре ако може да се снабдите с наколенки. Ако ли не, може да правите ходенето върху меко одеяло, което сте сложили на пода.

Разхождайте се бавно, като тежестта трябва да пада само върху коленете. Може да хванете и глезените, докато ходите, но не е задължително. В този случай, тежестта на тялото пада върху цялото тяло, и не бива да се изпълнява по-дълго от минута-две, защото се увеличава налягането.

Ако почуствате болка – спрете. За отлични резултати постепенно увеличавайте времето на ходенето на колене, но нека то не е по-дълго от 5-7 минути. Хората, които имат проблем с колянната става, могат да започнат тренировките, като ходят на колене върху кревата.

При редовното изпълнение на това упражнение ще забележите колко приятно се оформят краката и таза. Изненадващо, тази практика ще помогне дори за подобряване на зрението : в коляното са точките, които са отговорни за правилното функциониране на черния дроб, бъбреците и очите.

Източник: prodolgoletie.ru

Д-р Силвър - генератор за сребърни йони
Пригответе си сребърна вода в домашни условия

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *