Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако следвате тези 4 брилянтни правила, може да отслабнете с 5 килограма за 2 седмици (прочистване на червата)

За да отслабнете тайно, съвсем не е задължително да издевателствувате над тялото. Напротив – нужно е да се отнасяте с любов към него

отслабнете

Колкото по-честна и навременна е грижата за тялото, толкова по-добре ще изглежда то. А добре изглеждащото тяло е слабото тяло – всички знаем и искаме това… Днес ще ви обясним как може да отслабвате здравословно и без угризения.

Не е необходимо да гладувате. Трябва да се храните, но е задължително да се отървете от някои грешни и вредни навици, като да пиете малко вода, или да ядете късно вечер, или пък да не може да се откажете от сладкото…

Възможно е в първия момент да има лек скептицизъм у вас, след като разберете в какво се състои режима. Солта в действителност може да допринесе за застоя на течностите в тялото и образуването на отоци! Това не винаги е вярно. Нашето тяло е уникално, и това е само една от причините, които правят съществуването ни истинско чудо – имайки предвид как умишлено нанасяме вреди на нашия организъм.

Затова, позволете ни да ви запознаем с един щадящ метод за прочистване на червата с помощта на солена вода.

Убедете се, че имате достатъчно количество морска сол у дома и… Да започваме!

Солта има слабителен ефект, напълно изчиства червата, което е важно за загубата на тегло. Също така, солената вода стимулира храносмилателните процеси. След няколко дни ще забележите ефекта – от огромния корем няма да има и следа!

4 БЪРЗИ ПРАВИЛА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

1. Почистване със солена вода

Подгответе физиологичен разтвор от 1 ч.л. морска сол и 1 литър вода. Пийте 200 мл на гладно половин час преди закуска. Изпийте още толкова солена вода три часа след закуска.

Това правило се спазва по време на всяко хранене. Трябва да имате поне 4 или 5 хранения на ден, а последното хранене да не е по-късно от 19 часа през лятото и 18 часа през зимата.

И така – солена вода, хранене, 3 часа пауза, солена вода!

Честно казано, в началото не е много приятно… Но, ефектът си заслужава.

2. Освободете се от празните калории

По време на хранене не трябва да пиете никаква вода, кока-кола, сок, айран. Ако случайно ви се допие лате или капучино, или пък бяло фрапе, това се разглежда като отделно хранене. Затова ще трябва да приложите правилото – солена вода, хранене, три часа пауза, солена вода.

Как работи това? Всичко, което не е вода е храна. Съответно ще си спестите преяждането и постоянното тъпчене с неща, от които нямате нужда – солетка сега, вафличка – после. Кому е нужно това? Солената вода ще ви превъзпита и ще ви помогне да не преяждате.

Не бива да се притеснявате, че ще вкарате много сол в организма. Първо – една чаена лъжичка не е доза, която ще ви убие. Второ – за ваше собствено успокоение може да започнете да използвате по-малко подправки и сол. Сами ще се убедите, че с времето започвате да усещате вкуса на храната много по-добре. Така ще загубите и желание за сладко и всякакви други излишни храни.

Забележка: Ако има десерт в менюто, не забравяйте преди него да изпиете чаша солена вода. Както и след него!

Бонус: След месец (ако спазвате този режим без отклонения) ще започнете да правите разлика между това дали сте гладни или жадни. Много често ние ядем, когато искаме да пием. И всички тези излишни килограми са заради вредните навици, които имаме.

3. Неголяма порция качествена храна

Ако пиете солена вода в съответствие с правилата, ще ядете много по-малко храна. Това ще се случи естествено и от самосебе си. Освен количеството, важно е и качеството на онова, с което се храним.

Какво да се яде за максимален ефект?

Овесена каша и каша от елда, макаронени изделия от твърда брашно, яйца, зеленчуци, плодове, ядки и бобови растения.

Месо – възможно най-малко. Достатъчно е да се яде по 100 грама постно месо на ден, например пиле, ако наистина искате и имате нужда от месо. За известно време може да избягвате млечните произведения. Нуждата от пробиотици може да задоволите с кисело зеле, или вода от кисело зеле или кисело мляко.

4. Никакви вредни продукти

Както вече стана дума, по време на този режим трябва да се избягва сиренето и изварата. Солената вода ще ви откаже от опасните храни, които толкова много обичате. Желанието да давате на тялото на лоша храна ще изчезне напълно, ще има усещане за лекота, което няма да искате да разваляте.

Алкохол, сладки напитки, сирене и квас са напълно забранени по време на този диетичен план. Всичко останало – във възможно най-малки порции.

Този режим не бива да се прилага от хора, които имат хипертония и изразени сърдечни болести. Противопоказан е и за пациенти с гастрит, язва и колит, защото солта ще дразни лигавицата на червата и стомаха.

Но, за всички останали, този метод на трансформация е най-щадящ. Съществува практика в йогата – шанк пракшалана, при която се прилага прочистване със солена вода.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *