Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Плосък корем и талия на оса само с едно просто упражнение на индийските йоги

Плосък корем и тънка талия е желаната комбинация от много жени. Възможно ли е с едно упражнение талията да е тънка, и кремът да е плосък?

плосък корем

Плосък корем е добре да имаме не само от естетична гледна точка. Тлъстините в областта на корема са сигнал за сериозни проблеми със здравето.

Скоро идва лятото. Поради тази причина, сега е времето да се подготвите за плажния сезон.

За целта ви предлагаме едно просто упражнение на индийските йоги. Да, това е само едно упражнение, но има чудесен ефект. Талия на оса и плосък корем само след три седмици интензивни упражнения.Нищо не пречи да опитате. В продължение на 21 дни всеки ден сутрин и вечер правете това упражнение и отбележете минусите в сантиметрите. За да се случи това трябва да измерите вашата талия преди и след тези 21 дни.

Плосък стомах и тънка талия

Това упражнение работи за укрепване на коремните мускули от вътрешната страна. Дори и на пръв може да ви е малко трудно, след като мускулите се адаптират към тази тренировка ще са ви нужни много по-малко усилия, за да правите това упражнение. След трите седмици интензивни тренировки може да го правите през ден или през два дни.

Препоръки преди да започнете:

1. Удобна дреха. Колкото по-малко дрехи, толкова по-добре.

2. Преди да започнете упражнението загрейте мускулите с лека разгрявка.

3. Може да правите упражнението самостоятелно, както и заедно с други упражнения сутрин.

4. Следвайте инструкциите, които ще прочетете по-долу.

Как се прави упражнението на йогите за плосък корем и талия на оса?

1. Заемете поза сукхасана (Sukhasana), или известна още като Лесната поза.

Дръжте гърба изправен. Крака в тази позиция следва да образуват триъгълник. Опънете гръбнака нагоре, без да го натоварвате, изпънете леко раменете назад. Китките са удобно разположени на бедрата и са с отпуснати пръсти.

2. Издишайте бавно, изпуснете въздуха от белите дробове. Мускулите ви трябва да останат спокойни.

3. Започнете бързо да движите стомаха навътре. Издърпайте го колкото е възможно чрез вдишване на въздуха. Опитайте се да задържате дъха си, без да дишате. Дръжте стомаха в тази позиция в продължение на 10-15 секунди.

4. Започнете да свивате и отпускате коремните мускули посредством бавно и бързо дишане. Задържате навътре колкото е възможно, като през това време се стараете да не дишате. Изпускате бавно въздуха, отпускате раменете и успокоявате ритъма на дишане.

5. Трябва да направите две серии от по пет повторения на упражнението – 5 сутрин и 5 вечер

Тази техника е една от най-добрите възможности за укрепване на коремните мускули. Тя ефективно помага да се отървете от нездравословната храна. В допълнение, гимнастиката на вътрешните мускули увеличава циркулацията на кръвта.

Всяко упражнение има противопоказания, а това не е изключение. Не го практикуват хора с язва на стомаха и дванадесетопръстника, както и по време на критичните дни. Бъдете внимателни, ако имате патология на белите дробове, сърдечно-съдови заболявания и херния в коремната кухина.

Ако нямате противопоказания, можете спокойно да продължите. Да направите плосък корем у дома – това е реално. Важно е да сте мотивирани и изпълнителни.

Няма по-ефективна тренировка за коремните мускули от това упражнение! То не само прави кръста тънък и корема плосък, но също така повлиява на останалата част от храносмилателната и ендокринна система. Упражнението укрепва кръвоносната и нервната система, и това съвсем не е пълен списък на предимствата на този лесен и достъпен начин за отслабване.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *