Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този елементарен бабин трик премахва безсънието завинаги!

Предлагаме ви интересни бабини рецепти, които гарантирано действат при различни здравословни неразположения. Пробвайте ги при нужда.

При безсъние

Сменете възглавницата си.

Първият и малко по-труден вариант е да си направите билкова възглавница, вторият – да добавите билки към вашата. В първия случай имате нужда от сено за пълнеж. Към него се добавят изсушени босилек, здравец, маточина, рози, водорасли и зрънца хвойна.

Всичко се размесва добре и се поставя в калъфка от чист памук. Възглавницата не трябва да бъде много дебела. Също така не слагайте цели клонки, а само листната част на растенията.

безсънието
Помогнете си сами при безсъние

Използвайте втора калъфка, която да изпирате и подменяте. Тя също трябва да е от памук. Във втория вариант добавете към традиционната възглавница малка торбичка от плат, пълна с изброените вече ароматни треви.

Срещу изпотяване

Използвайте рози. За целта си направете спиртен извлек, който действа на кожата като ароматизатор, овлажнител, но и неутрализира водномастния слой и така потиска неприятните миризми.

Извлекът се прави от 200 мл чист спирт, 100 г розови листенца и салицил на върха на лъжичката. Оставете на тъмно за седмица, след което прецедете. От салицила е възможно кожата да започне съвсем леко да се бели, но това не е опасно.

Ако не ви допада ароматът на рози, може да го замените с розмарин, салвия или друго растение. Този извлек се използва за зоната под мишниците, непосредствено преди използването на дезодорант.

За сърдечно-съдови неразположения

Сребърен пръстен на безименния пръст на лявата ръка успокоява сърдечната дейност. Златен на същото място помага при сърдечна недостатъчност. Поне така твърдят специалистите по алтернативна медицина, пише „Журнал“.

Златен пръстен на безименния пръст е полезен за жените над 50 години да запазят по-дълго време кожата си свежа. А ако е на показалеца, помага при умора и повишава концентрацията.

Меден пръстен на показалеца разтоварва от натрупаното напрежение. На средния пръст не е препоръчително да носите пръстен, защото така изтича жизнената енергия.

Доколко тези правила помагат, е друг въпрос. Но не боли и не пречи да бъдат опитани. Току вижте мъдростта на древните се оказала полезна.

Снимка: pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *