Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Упражнение 8 – едно просто движение, а толкова много ползи! /ВИДЕО/

Не вярвате, че едно просто упражнение може да има много ползи за здравето? Не вярвате, че с помощта на това упражнение може да се отслабне?

упражнение

Упражнение 8 отнема само една минута, но за сметка на това има почти безкрайни ползи. И не само защото осмицата е числото на безкрайността. Всеки, който отделя поне малко време, за да направи това интересно и лесно упражнение ще се увери сам в ефикасността на този метод.

Много хора, особено жени, а и не само те, искат да имат красиво и хармонично тяло. Гънките и мазнините в областта на корема и хълбоците дразнят, а много често водят и до отчаяние.

Може да се освободите от тези мазни натрупвания само за 14 дни без да спазвате кой знае каква диета.

debela

Упражнение 8 дава невероятни резултати!

И така! Упражнението се прави не повече от две минути. За целия ден трябва да имате поне 5 /най-малко/ серии от 2 минути. С течение на времето може да увеличите и до 5 минути, в които да правите упражнението. Ако на смартфона имате приложение, което ви напомня да пиете вода, може да го използвате, за да ви напомня да направите упражнението.

voda

В зала Упражнение 8 се извършва с пръчка, но у дома може да ползвате хавлиена кърпа.

Най-просто казано, с помощта на кърпата ще трябва да изписвате числото 8. Ето как трябва да стане това!

1. Изправете се, краката са на ширината на раменете. Хванете кърпата в двата противоположни края. Издърпайте я вертикално пред вас. Без излишно напрежение вдигнете дясната ръка, след това нагоре и опишете полукръг над главата, като движите ръцете си с кърпата към лявата страна.

8

2. Чрез промяна на позицията на ръцете (виж снимката), описвате полукръг в наклон и в обратна посока.

28

3. Движението трябва да бъде такова, все едно изписвате цифрата 8. Важно! Уверете се, че краката са стабилни. Докато изписвате осмицата не бива да се движи много долната половина на тялото.

5

Във видеото ще може да видите как изглежда Упражнение 8 на практика.

Упражнение ефективно работи за косите коремни мускули, гърба, укрепва мускулите на ръцете и краката. В рамките на 2 седмици вие ще изваете талия, за която дори не сте мечтали!

Резултатите ще бъдат брилянтни, ако през тези 2 седмици си организирате 2 или 4 разтоварващи дни.

Ето как най-накрая ще имате тънка талия и плосък корем. По-скоро започнете курса, и не забравяйте да споделите статията с вашите приятели и близки в социалните мрежи.

Източник: youtube.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *