БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Могат ли два ореха в ръката да направят чудеса за вашето здраве?

Могат, разбира се, макар и чудото да се случва по-бавно – два ореха в ръката ще се погрижат за здравето на вашите нерви

oreha
С два ореха в ръката вие ще приложите един древен метод на ориенталската медицина, с помощта на който ще се отървете от натрупания стрес. И не само това! Този метод е чудесно решение за всеки, който изпитва напрежение от време на време.

Колкото по-сложен е механизма на нашето общество, толкова повече стрес трупаме. Всекидневния живот често разболява модерните хора. Затова забравете за малко за цивилизацията, лекарствата, синтетиката, пикселите и модерните смарт устройства. Докоснете се до природата с този естествен метод. Сега вече знаете как да се освободите от стреса и да успокоите нервите. Тази естествена и лесна гимнастика ще ви донесе спокойствие в рамките на няколко минути. Всичко, което ще ви трябва са два не особено големи ореха и малко свободно време.

Методът работи веднага. Ще почувствате колко добре масажират черупките на орехите. Това приятно докосване не може да бъде сравнявано с никакви други модерни масажни устройства.

Как да се освободите от стреса?

Всички знаете, че на нашите ръце се намират активни точки, които отговарят за функционирането на вътрешните органи. Колкото по-често биват стимулирани тези точки, толкова по-добре ще се чувстваме.
orehi

Ефективността на упражненията с орехи източна медицина обяснява с това, че психическата дейност управлява не просто нашите мисли, а и вътрешните органи: енергията е скрита в белите дробове, умът – в сърцето, духа – в черния дроб, воля – в далака, както и желанието да се постигне целта – в бъбреците. Между пръстите на ръцете и нервите има тясна връзка. Затова не е странно, че бърза седация или успокоение се постига именно със следните упражнения.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА БЪРЗА РЕЛАКСАЦИЯ

1. Сложете орех между дланите на двете ръце и започнете бавно да търкаляте ореха между дланите.

2. При депресия поставете ореха върху активната точка, разположена върху вътрешната повърхност на китката между сухожилията, леко натиснете с дланта на другата ръка и правете бавни кръгови движения само върху тази точка.

3. Поставете орехите върху дланта. Разположете пръстите на другата ръка така че да можете да въртите орехите с тях. по този начин се цели масажиране повърхността на пръстите, възглавничките.

Стресът и напрежението възникват, когато хората не слушат вътрешния си глас, без да обръщат внимание истинските си чувства. Не забравяйте, че източникът на хармония и баланс е вътре в нас!

Неврохелт - след инсулт
Неврохелт – чудото за нервната система

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *