Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашно средство само от 2 съставки ще ви избави от киста на млечната жлеза

Киста на млечната жлеза не е опасно заболяване, но това не означава, че не трябва да бъде лекувано

Домашно средство само от 2 съставки ще ви избави от киста на млечната жлеза
Домашно средство само от 2 съставки ще ви избави от киста на млечната жлеза

Киста на млечната жлеза е доброкачествено обазувание при жени в репродуктивна възраст. То е подобно на балон напълнен с течност. Размерите на кистата варират от милиметър до няколко сантиметра. Също така, кистата може да се появи само веднъж, или да се появи веднъж, да изчезне и после да се наложи да се лекува наново.

Лекарите са установили редица причини за появата на киста на млечната жлеза. Това може да са хормонални нарушения, травма или операция на гърдата, стрес. Групата на риска включва и жени, които не са родили след като са навършили 30 години.

Малко вероятно е кистата да се превърне в злокачествено образувание. На фона на мастопатия и хормонална нестабилност обаче, възникването на рак на млечната жлеза е по-вероятно. Самата кистата не е опасна, но това не означава, че не се нуждае от лечение.

Как да се лекува киста на млечната жлеза?

Лечение на киста на млечната жлеза може да се извършва само след точна диагноза и съвет от мамолог.

Множество малки кисти, които са до 15 мм се лекуват, обикновено чрез консервативни методи. Прилагат се резорбируеми, противовъзпалителни, хормонални препарати, витамини и разнообразни хранителни добавки. Също така в тези случаи може да помогне и народната медицина.

Напитката, която ще ви помогне, ако имате киста или просто искате да се предпазите от образуването на такава, се състои от 100 мл сок от алое и 100 мл сок от моркови. Тази смес ще допринесе за бързата резорбция на кистите. Така получената смес се разделя на три равни части и се приема три пъти през деня 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Домашно средство само от 2 съставки ще ви избави от киста на млечната жлеза

  1. Тея Стоянова каза:

    Относно статията, посветена на кистите на млечните жлези, имам запитване. Стана ясно, че се смесват 100мл. сок от алое плюс 100мл. сок от моркови, но не разбирам-колко време се приема сместта, еднократно ли е или се повтаря с дни, седмици…?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *