ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Уилям Ли: Убийте раковите клетки като ги уморите от глад! /ВИДЕО/

Оставете раковите клетки да умрат от глад, съветва д-р Уилям Ли

william li
Д-р Уилям Ли е международен експерт в областта на здравето. Той пропагандира един нов начин на живот и лечение, който поддържа кръвоносните съдове на тялото в баланс. Той е президент и основател на фондация Ангиогенеза. Негови статии са били публикувани в водещи медицински издания като Science, The New England Journal of Medicine и The Lancet.

Според последните статистически данни, предоставени от Американското онкологично дружество, експертите казват, че повече от 12,5 милиона души в света са имали някаква форма на рак през 2009 г. Това е наистина е плашещо, нали? А други 25 800 000 са развили диабет! Днес, за съжаление, цифрите са още по-шокиращи.

Реалната и грозна истина е, че тези две предотвратими болести са отговорни за смъртта на милиони хора по целия свят всяка година. Ние сме в постоянна битка за здравето, но забравяме нещо много важно – онова, което ни разболява, както и онова, което ни лекува, е онова, с което се храним. Съвременният човек се разболява, защото консумира прекалено много захар.

Но, тук идва въпросът за един милион лева – може ли да се каже същото за рака? Много различни проучвания са изследвани тази връзка и са открили, че прекомерната консумация на захар и онкологичните болести наистина са свързани!

Още известния д-р Ото Вартбург, както и други здравни експерти говорят за това как рака обича захар. Д-р Ото Вартбург е германски физиолог, водещ биохимик, лекар и лауреат на Нобелова награда! Той пръв започва да говори за връзката между зачестилите случаи на рак и храната. Йоана Будвиг, която разработва една от най-успешните диети за борба с рака прави същата връзка. А д-р Уилям Ли затвърждава техните открития и ги обяснява по възможно най-простия начин – хора, спрете да се храните с преработени храни и не консумирайте захар в никаква форма, освен в онази, която ние дадена от природата!

Захарта е като гориво за рака. Нормалният процес на дишане на кислород в нашия организъм се нарушава от захарта и нейната ферментация. Ракът наистина е една митохондриална дисфункция. Ако премахнете захарта, тялото не трябва да се развие рак. Връзката между захарта и развитието на рак със сигурност не е нова.

Онова, което трябва да знаем, ние всъщност го знаем, но често го игнорираме, било от мързел или за удобство. Трябва да спрем да купуваме готови и пакетирани храни, защото дори един обикновен сос за салата съдържа ненормални количества захар. Захар има и в храните, които са диетични или здравословни. Затова, ако искате да се предпазите от рак, или ако тази тежка болест вече е част от вашия живот – спрете консумацията на захар под каквато и да е форма, станете вегетарианци или консумирайте месо само веднъж в седмицата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *