ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво се случва, когато направите йодна решетка на петата?

Йодна решетка, направена на петите, има невероятни ползи за здравето и е причина за едно дълговременно облекчение, което почти веднага ще изпитате

jod
Йодната решетка на петата подобрява циркулацията на кръвта, и ви позволява да се отървете от подуването на краката, което е особено важно за онези, които прекарват много време прави, или ходят пеша в продължение на дълги часове.

Ние не бива да забравяме, че йодът също така повишава температурата на тялото. Ето защо, през зимата, когато температурите навън са минусови, може да направите тази йодна решетка и да затоплите краката, преди да си легнете. Достатъчно е само да изчакате известно време, след като сте направили йодната решетка, и да обуете леки чорапи върху краката.

В допълнение, тази процедура може да бъде използвана за определяне нивото на йод в организма. Ако сутринта решетката е изчезнала без следа, ще трябва да похапвате повече морски дарове и други йод-съдържащи храни.

Как се прави йодна решетка на петата?

Преди да направите йодна решетка на петата, уверете се, че не сте алергични към йода. За да разберете това, драснете малка ивица йод от вътрешната страна на китката и изчакайте 15-30 минути. Ако през това време не сте имали някаква болка и няма зачервяване, значи всичко е наред и можете да продължите към следващата стъпка.

Когато чертаете йодната решетка, в никакъв случай не бива да правите много дебели ленти, защото иначе кожата ви може да изгори. Хората, които имат по-нежни пети могат да направят прекъснати линии, а не цели, както е показано на фотографията.

Най-добре е линиите, които правите, да не са по-дебели от половин сантиметър.

И не забравяйте – без значение колко ефективен е този метод, злоупотребата с него не си струва. Лекарите препоръчват да се прилага йодна решетка не по-често от 3-4 пъти седмично.

Ето колко полза може да има от тази евтина процедура – прилагането на йодна решетка върху петата! Разкажете за този прекрасен метод на приятелите си. За тях ще бъде полезно да знаят тази информация.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *