Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какъв е тайния режим на хранене на Гуинет Полтроу и Жизел Бюндхен?

Тайната диета на Гуинет Полтроу и Жизел Бюндхен не е сложна, нито изисква някакви кой знае колко специални продукти

алкална диета

Едва ли има човек, който да остане равнодушен пред красотата на Жизел Бюндхен и елегантната фигура на Гуинет Полтроу. Тези две прекрасни дами спазват един много прост, но ефективен режим на хранене – алкална диета. Към имената на Гуинет Полтроу и Жизел Бюндхен трябва да прибавим и това на Виктория Бекъм. Защо тези три доказани грации предпочитат да се хранят само с алкални храни? Тайната не е тайна вече, защото ние ще ви разкрием няколко много важни предимства на алкалната диета.

В началото малко информация, която няма да ви е излишна.

Правилно балансирана диета е в състояние да поддържа нивата на рН в кръвта в нормални и здравословни граници. Ако се наруши равновесието, киселината започва да тече в органите и тъканите и пречи на тялото да функционира нормално.

Умора, слабост, понижен имунитет, прекомерна секреция на слуз, нервни разстройства, кожен обрив – всичко това може да бъде израз на „окисляване“ на тялото.

диета

Алкалната диета е насочена към подобряване на всички системи на организма, прочиства черния дроб и червата, нормализира кръвното и кръвните показатели и буквално издухва лошия холестерол. Тя не се основава на пълно отхвърляне на определени групи от продукти, за разлика от много екстремни диети, но в крайна сметка всекидневното меню трябва да бъде разпределено 80/20, в полза на алкалната храна.

Това не само ще ви гарантира желязно здраве, но и чудесен начин да отслабнете, без да вредите на организма. Вижте Виктория Бекъм, Гуинет Полтроу и Жизел Бюндхен! Известно е, че те отдавна не спазват никакви диети, а просто се хранят само и изключително с алкални храни.

Продължителността на алкалния режим е 3 седмици, по време на които можете да загубите 5-7 допълнителни килограма. Всяка седмица съответства на фазата, която е отговорна за определен резултат: прочистване (интензивно отслабване), нормализиране на киселинно-алкалния баланс и осигуряване на резултата.

Това са 5 групи на алкални храни, които трябва да съставляват 80% от храната, с която ще се храните, докато спазвате алкалния режим.

1. Зеленчуци: печени картофи, карфиол, цвекло, тиквички, чушки, чесън, лук, целина, маруля, рукола, джинджифил, магданоз, домати, краставици, аспержи.

2. Плодове: лайм, лимон, авокадо, круша, ябълки, сушени кайсии, сушени смокини, фурми, ананаси, нар.

3. Зърнени храни: елда, кафяв ориз и овес.

4. Напитки: билкови чайове, лимонена вода, зеленчукови шейкове.

5. Други: тиквени семки, сусам, бадеми, орехи, мед.

Останалите 20% от храната – това е млечни продукти (за предпочитане козе мляко), риба, птиче месо, яйца. Алкохолът и кафе трябва да бъдат премахнати напълно.

Преди да започнете да спазвате тази диета, или по-скоро – този режим на хранене, трябва да се консултирате с лекар, тъй като той е противопоказан при хора с хронична бъбречна и чернодробна недостатъчност, исхемична болест на сърцето, атрофичен гастрит и ниска киселинност на стомаха.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *