Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как рускинята Татяна ме спаси от вечно подут корем!

Искам да споделя с вас една проста и в същото време много ефективна рецепта, която се справи с моя подут корем

podut korem
Моето име е Цвета, на 37 години съм, майка на две прекрасни момчета. Може да се каже, че не страдам от кой знае какви сериозно болести. С килограмите съм като повечето жени – по-често нагоре, отколкото надолу. Не съм слаба, но не съм и дебела. На пръв поглед нямах никакви проблеми. Но пак на пръв поглед имах нещо, което всеки забелязваше – ужасно подут корем. И тъй като работя като търговски представител, почти винаги умирах от ужас и срам, когато погледа на някой клиент, с който току що съм се запознала, се забиваше не къде да е, а право в корема ми.

Имала съм абсурдни преживявания заради този подут корем, имала съм и смешни случки, но най-често това беше повод за една лека депресия и тъга – правех какво ли не, а коремът ми си оставаше все така издут.

Преди около година отделих три дни, в които тръгнах по доктори. Трябва да ви кажа, че колкото и както да си осигурен, пред кабинета на лекаря се чака не по-малко от 2 часа. Аз имах час за 8:00 часа, но влязох в 10:00 часа. Без направление. Платих си. Както и да е. Три дни по-късно, на база прегледи и изследвания, стана ясно, че имам Helicobacter Pylori. Това е спираловидна грам-отрицателна бактерии, които инфектират различни области на стомаха и дванадесетопръстника. Пих лекарства, и то доста силни. Имаше само моментно подобрени. Спрях лекарствата, мина месец-два, хем и с храната внимавах, и корема ми пак се изду. Примирих се някак…

Онова, което искам да ви кажа, след толкова много обяснения и подробности, е че от около 7-8 месеца аз нямам подут корем. Пак от толкова време насам, аз пия от време на време /2 пъти в седмицата, ако трябва да съм точна/ една лечебна смес, която мия каза моя колежка, Татяна. Татяна е 50-годишна рускиня, която изглежда на не повече от 30 години. Таня почти не пие лекарства и е много навътре с руската народна медицина, тъй като нейната прабаба се е занимавала с билки и така нататък.

И за да не ви губя повече времето, предлагам ви да пробвате рецептата на Татяна. както казах, аз я пия два-три пъти в седмицата, предимно в събота и неделя, когато съм по-свободна.

Напитка срещу подут корем

СЪСТАВКИ

1 лимон
1 краставица
1 супена лъжица сок от алое /купувам си от аптеката едно шише от 500 мл. на Nature’s way/
1 връзка магданоз и по възможност с корените
Половин чаша вода, преварена

Всичко се пасира в блендер. Тази напитка трябва да се пие на гладно, 1 чаша на ден е достатъчно. За по-голям терапевтичен ефект може да пиете и още една чаша между храненията.

Това е от мен! Аз вече не страдам от подут корем. Надявам се да имате същия добър ефект, като при мен, и да се отървете от това неприятно оплакване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето как рускинята Татяна ме спаси от вечно подут корем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *