Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Китайска противоракова диета: ето как една жена победи рак на гърдата за 6 седмици

Една жена обърна развитието на най-тежката болест – рак на гърдата – в своя полза, и успя за 6 седмици да подобри състоянието си

rak dieta
Първо, когато тя е била диагностицирана с рак на гърдата, е била на 42 години. Джейн Плант минала буквално през Ада, защото, въпреки лечението, болестта се връщала отново и отново. Последният път лекарите ѝ дали само два месеца живот.

Доста опустошена от развитието на болестта, с три малки деца и въпреки това – с огромна воля за живот, Джейн решила да търси друго решение. Тя нямала никакво желание да се предаде, още повече, че в пресата и в интернет непрекъснато срещала случаи на жени, които, въпреки обстоятелствата, успявали да се преборят с рака на гърдата.

Единственото нещо, което Джейн Плант казала на лекарите било: Аз не съм мъртва! Аз все още съм жива и ще продължа да живея!

Може би Джейн е имала шанс, може би все пак лечението е дало някакви резултати, а може и наистина диетата, която е започнала да пази, да е била удачна. Никой не знае! Факт е, че жената не се е предала. Факт е и това, че двата месеца минали и заминали, а Джейн все още била жива и здрава. Тя продължава да се радва на живота заради огромната воля и дисциплина, които са основни двигатели в нейния оздравителен процес.

След дълго ровене, четене и консултации с други болни, Джейн решила да направи следното: тя започнала да спазва хранителния режим на Йоана Будвиг и паралелно с това спазвала и един не особено сложен китайски здравословен решим на хранене.

Джейн Плант споделя, че този режим не е от китайската народна медицина. А може и да е, като се има предвид, че информацията за него тя получила от една жена, която живеела в Китай, и също като нея имала рак на гърдата.

Здравословният режим, китайският метод, както го наричала Джейн, е много лесен и не изисква кой знае какви усилия. Може да се спазва от болни, а може да се приложи и от здрави хора, които искат да избегнат рака.

Ето какво трябва да се направи:

Трябва да се консумира храна с ниско съдържание на животински протеин, никакви млечни продукти, с изключение на извара, плодове – авокадо, лимон, ягоди и банани, зеленчуци – спанак, лук, чесън, ядки и варива – елда, кафяв ориз, киноа и чиа.

Шест седмици по-късно изследванията на Джейн са по-добри. Тя преминала без проблем още един курс на химиотерапия и разсейките изчезнали.

И днес онколозите не отричат, че хората на изток по-рядко се разболяват от рак, заради начина на живот, на мислене и на хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *