Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТРИОВИТ / TRIOVIT

Съдържа бета каротен, α-токоферил ацетат (витамин Е), аскорбинова киселина (витамин С), селен, магнезиев стеарат, силициев диоксид, желатин, оцветители

Предназначение

триовит
Триовит действа в подкрепа на антиоксидантната защита

Продуктът ТРИОВИТ представлява комбинация от витамини с антиоксидантен ефект – Е, С и бета каротен, който е провитамин А; с такова действие е и селенът и всички активни съставки подпомагат организма в противодействието срещу свободните радикали. Приемът на ТРИОВИТ подобрява кондицията на клетъчните мембрани, забавя процесите на стареене, оптимизира клетъчното хранене.

ТРИОВИТ се препоръчва при установен дефицит на споменатите витамини и селен, при възрастни хора или боладували продължително – с отслабена имунна система, подложени на стрес или големи физически и психически натоварвания. Прилага се също в случаи на радиационно облъчване, продължителна работа с компютър, пребиваване в среда с влошена екологична характеристика. Подходящ е за пушачи, при които има повишено образуване на свободни радикали в организма.

Как се приема

Приемът на ТРИОВИТ трябва да бъде обсъден с личния лекар с оглед на реалната необходимост от продукта. Стандартната препоръка за възрастни и деца над 14 години е да вземат по една капсула 1-2 пъти дневно в продължение на два месеца. Капсулите се поглъщат цели – след хранене и с малко вода.

По лекарска препоръка и под контрол деца на 10-14 години могат да приемат по една капсула дневно за срок, определен от лекар.

Не е желателно посочената дневна доза да се превишава. При неволно предозиране е възможно да се почувства стомашен дискомфорт, гадене и болки.

Двумесечната програма с ТРИОВИТ може да се направи с паузи 2-3 пъти на година.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи се проявяват реакции на свръхчувствителност.

Съобщавано е за гадене и промени по ноктите и кожата – пожълтяване, ако продуктът се приема във високи дози и продължително. След прекратяване на терапията нещата се нормализират.

Продуктът причинява тежест в стомаха и оригване, ако се гълта на празен стомах.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТРИОВИТ не се препоръчва при свръхчувствителност към някой от компонентите.

Продуктът не е подходящ за деца под 14-годишна възраст. По лекарска преценка и под контрол се допуска прием от деца на възраст 10-14 години.

Бременни и кърмачки могат да приемат ТРИОВИТ, ако е препоръчан от лекар и са под наблюдение.

Ако ви предстои шофиране и планирате прием на ТРИОВИТ уверете се, че няма да последва алергична реакция с влошаване на концентрацията и ориентацията.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ТРИОВИТ, които имат вредни последици за здравето на пациентите.

_

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *