Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За пушачи и бивши пушачи: 6 начина да изчистите белия дроб за 3 дни!

Рецептата е подходяща за пушачи и бивши пушачи

Тези съвети са за всички пушачи и бивши такива. Тютюнопушенето е зависимост, която в началото изглежда като доброволен избор. Добре е, ако успеете да се спасите от тази съблазън и да опазите здравето си. Но ако знаете със сигурност за вредата на цигарите, а не можете да ги откажете? Помнете, че ако имаше право на избор, вашият бял дроб никога не би избрал да пуши.

Има обаче ефективна система за очистване на белия дроб, която трае само 3 дни и може да се провежда периодично от пушачите, както и от тези, които са спрели с този вреден навик, но още не могат да се отърват от пушаческата кашлица.

изчистване на белия дроб
Има ефективна система за очистване на белия дроб

Два дни преди да стартирате, изключете от менюто си прясно мляко, сирене и кашкавал. Вечерта преди първия ден от изчистването изпийте два билкови чая (букет от билки) – това е полезно за червата.

През трите дни на изчистването на белия дроб следвайте следните стъпки:

1. Изпийте преди закуска сок от два лимона, разреден в 300 мл вода. Прясно изцеденият лимонов сок е богат на антиоксиданти, които се справят със свободните радикали и алкализират средата в организма.

2. Между закуската и обеда изпийте 400 мл сок от моркови, чиято функция е да алкализират кръвта.

3. По време на обяда изпийте по избор: ошаф от сухи плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или със сушени сливи. Сушените плодове съдържат калий, който ще тонизира целия организъм.

4. Преди сън изпийте 400 мл сок от червена или от черна боровинка (може и от замразени плодове). Като заместител може да се направи и сок от нар. Той помага да се справите с бактериите, предизвикващи белодробни инфекции.

5. Всеки ден вземайте топла вана. 20 минути са достатъчни, за да се отделят токсините през кожата. Още по-добър ефект се получава при потенето в сауна.

6. Последният етап на очистването е инхалацията. По старомодния начин кипнете вода с 10-15 капки евкалиптово масло и подишайте парите с наметната на главата кърпа.

След тези шест стъпки вече ще дишате по-леко, пише „Доктор“. А колкото повече кислород получавате, толкова по-добре ще работи и мозъкът, толкова по-добре ще се оросяват и крайниците.

Много скоро след като сте изчистили белия си дроб, ще започнете да мислите по-трезво, концентрацията ви също ще се подобри.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *