Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако сложите парче лед върху тази точка, ще бъдете свидетели на чудо!

Бързо и невероятно подобрение на физическото благосъстояние може да бъде възможно само една проста процедура

точка мозък
На това място трябва да поставите парче лед, и чудото се случва… Главоболието изчезва, цялото тяло се активира и ще бъдете изпълнени с безпрецедентна сила.

Точката Feng Fu е уникална. Това е точка, която действа директно върху мозъка, тъй като между кожата и мозъка в този момент няма нищо! Опитайте се да направите тази необикновена уелнес процедура и така ще осигурите максимален ефект за организма без никакви допълнителни усилия!

Да се направи стимулация на точката Feng Fu е много лесно: просто приложете парче лед на мястото, което е показано на фигурата. Това е място вътре в кухината между сухожилията на шията, около 3 см над скалпа.

Тук се сливат главата и шията. Ледът в тази зона трябва да се държи в продължение на 20 минути. Повторете процедурата на всеки 3 дни – това според учението на китайската акупунктура е най-добрият интервал. За най-добър ефект се препоръчва да се направи стимулация с лед на точката Feng Fu на празен стомах.

Защо е необходимо да се постави лед на тази точка? Това ще създаде температурен градиент, който ще стимулира притока на кръв към мозъка. Освен това, там има центрове, които са отговорни за дишането и притока на кръв към тялото.

С една проста процедура вие може да си помогнете при редица заболявания и да укрепите организма като цяло. Заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система, дисфункция на щитовидната жлеза, затлъстяване, дистония, хипотония и хипертония – всичко това може да се коригира като стимулирате точката Feng Fu.

Има и друга тайна. Това е най-уязвимото място в нашето тяло. Японските самураи използват това знание и така унищожават враговете си, когато им се отдаде възможност. Но има и друго – липсата на кост, която да предпазва мозъка, прави тази област изключително податлива на лечебни практики. Опитайте и ще видите, че тази техника работи безотказно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *