Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БГ специалист обяснява какво реално ни причиняват GSM-ите!

Джиесемите са голяма беда за здравето на хората, въпреки че направиха революция в комуникациите. Мобилните телефони излъчват вълна с мощност 250 миливата. Това излъчване е като на микровълнов отоплителен уред. Джиесемът вдига температурата на мозъка с 1 градус след 15-минутен разговор и това директно променя ДНК на мозъчните клетки, твърди специалистът по радиестезия инж. Венцислав Димитров. Той е създател на уреди, които отчитат обективно това, което става в организма.

По-безопасно е, ако разговаряме с помощта на слушалки. Не на хендсфри, защото това устройство излъчва същите вълни. По кабела на слушалките минава само звук, който не е опасен за клетките. А вълната от мобилните телефони е безопасна едва на 40-50 см от тялото. Когато се избира номер, тогава телефонът опитва да се свърже с цялата система и излъчването е пет пъти по-голямо, са измерили радиестезистите.
Когато изпращаме SMS, излъчването надхвърля 250 миливата, и затова апаратът трябва да се държи далеч от тялото.

телефони здраве мозък
Джиесемът вдига температурата на мозъка с 1 градус след 15-минутен разговор

Двама инженери правят експеримент преди 4 години, излъчен по Нова телевизия. Поставят яйце между два включени джиесема и то почернява. Колегите от в. „Доктор“ са повторили експеримента. те долепили към сурово яйце два мобилни телефона с включена връзка помежду им. След 11 минути са счупили черупката. Белтъкът не е бил видимо засегнат, но жълтъкът се е сгъстил като при рохко сварено яйце.

„Един чип, залепен за апарата, може да намали излъчването до 5-6 миливата – обяснява инж. Димитров, който е един от изобретателите на устройството. – Изпратихме го преди години на директора на фирма, произвеждаща мобилни телефони, но не получихме никакъв отговор.

Инженерите на компанията явно не можеха да схванат технологията, защото са свикнали да работят с материални електрочасти. Докато нашият чип излъчваше определен тип вълни, за да се получи известният във физиката „кафез на Фарадей“, от който вълни не излизат.“

Особено вредни са излъчванията на мобилните телефони за децата. „Чудя се на родителите, които дават на малки деца с неукрепнала имунна система да разговарят и да си играят с часове с мобилни устройства – споделя радиестезистът. – Безплатните минути разказаха играта и на тийнейджъри, и на възрастни. Случаите на хора с тумори се увеличават и ще растат заради безкрайните телефонни разговори.“

Инж. Димитров ни разказа трагичната история на известен за времето си български бизнесмен: „Когато с мой колега инженер влязохме при някогашния шеф на „Мобилтел“ Владимир Грашнов да му предложим да сложи нашите чипове на мобифоните, го заварихме зад бюрото му с два мобилни телефона на ушите. Като му обяснихме за какво става дума, той ни изгони с думите: „Такова нещо няма! Вълните не са вредни! Джиесемите не са вредни“. Той просто си защитаваше бизнеса. Но на другата година изкараха от мозъка му тумор с големина 12 см. И си отиде човекът, защото си е изпекъл мозъка, променил е ДНК на клетките си.

Това са микровълни. Колкото е по-малка дължината на вълната, толкова е по- патогенна за клетката.“

Много вредни са и излъчвателите за мобилни телефони по високите сгради. Има интересен случай на човек, живеещ в отсрещен блок, на когото излязъл от ритъм пейсмейкърът на сърцето. През стените и стъклата на домовете ни не бива да преминава вълна с плътност на излъчване над 10 микровата.

Уайфай, безжичният интернет, също е опасен за здравето, смята специалистът. Рутерът излъчва на разстояние 20 метра и вълните ни бомбардират непрекъснато. Безвредно е, ако вкараме оптичния кабел за интернет директно в компютъра.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *