ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

2 лечебни рецепти за подсилване на организма на народната лечителка Марва Оганян

Марва Оганян е известна в Русия и по света като лекар, физиотерапевт, натуропат и биохимик

marva oganian
През 1973 година тя взе докторска степен, като представи дисертация на тема „Биохимия на хормоните на хипоталамуса“. Много популярна е и нейната книга „Златните правила на природната медицина“.

Предлагаме ви две рецепти на Марва Оганян, подходящи за възрастни хора, хронично болни и хора, които просто искат да енергизират тялото си и да му дадат нов прилив на сили и здраве.

Тези 2 рецепти на лечителката Марва Оганян са абсолютно естествени, здравословни и безопасни енергийни напитки за възрастни хора, хора, които имат сърдечни проблеми, болести на черния дроб и проблеми с жлъчката. Рецептите са изключително прости, а съставките са евтини и достъпни за всеки, дори и за хората с много ниска пенсия.

Рецепта 1

Вземете 3 литра суроватка, добавете 1 чаена чаша мед, 2-3 супени лъжици заквасена сметана и разбъркайте. В марля или ленена торбичка се слага половин чаена чаша сухи или свежи листа от живовляк /по-добре е да са свежи/.

Намерете подходящ съд, в който да изсипете съставките. Ще ви трябва и неголям, кръгъл и чист камък, с който да затиснете листата от живовляк, за да не изплуват нагоре. Сложете този съд на хладно и тъмно място в продължение на 7-10 дни.

След това изкарайте торбичката с листата от живовляк, изстискайте добре и отново разбъркайте. Пийте от тази напитка по половин чаша 3 пъти, половин час преди хранене.

Тази природна напитка не само дава сила и енергия, но и укрепва имунната система, подобрява работата на червата и нормализира теглото.

Трябва да изпиете три дози от лечебната смес, след това правите пауза от 6 месеца и повтаряте цикъла отново.

Рецепта 2

Вземете 1 чаена чаша суров овес, изплакнете го в сито и под течаща вода. Вземете и пет чаши студена вода и ги поставете на котлона в подходящ съд. Като заври водата, намалете силата на огъня и варете овеса, докато количеството на водата не
намалее наполовина. Прецедете. Добавете около половин литър прясно мляко. Нека да кипне веднъж и с млякото. Добавете 4 супени лъжици мед след като вече е изстинало. Да се съхранява в хладилника и преди да се изпие да се затопли малко.

Взимайте по половин чаша всяка сутрин на празен стомах от тази напитка. Ако ви е трудно да я пиете сутрин, може и през деня, но преди хранене. Тази вълшебна смес е идеална за използване в периода на възстановяване след тежко заболяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *