Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на тялото по метода на Марва Оганян

Прочистването на тялото по метода на Марва Оганян дава бързи, трайни и ефективни резултати

 

Оганян Доктор еколог кандидат на биологичните науки Марва Оганян работи по изпълнението на екологичните принципи на лечение на различни заболявания. Това означава, че е необходимо да се откажат изцяло от лекарствата, използвани при лечението, и да се използват само естествени фактори, които могат да помогнат за самолечение на тялото. Следвайки този принцип, и използвайки само билки и свежи сокове, може да се лекуват много болести, при които съвременната медицина изпитва затруднение. Марва Оганян е помогнала на много хора само чрез използването на билков чай ​​и пресни сокове.

Ето рецептата за билковия чай на Марва Оганян.

Смесете по 50 грама всяка от следните билки: мента и риган, живовляк и маточина, подбел, бял равнец и лайка, градински чай, дяволска уста, валериана, мечо грозде, дяволска уста и коприва;

Изсипете 6-8 супени лъжици от билковата смес в три литра вряла вода, затворете плътно и оставете да стои така в продължение на 30 минути. Преди употреба се прецежда.

Първата стъпка е да се извършва почистване на стомашно-чревния тракт при липса на противопоказания в следния ред.

Разтварят се 50 г магнезиев сулфат на прах в чаша вода и се изпива вечерта около 19.00 часа. Ако е налице болен стомах е по-добре да се използва рициново масло в размер на 3 супени лъжици.

Изпийте една чаша от билковата отвара, към която сте добавили 10-20 г мед и лимонов сок

Сложете електрическа възглавничка към черния дроб и легнете на дясната си страна, без да използвате възглавница. Останете така в продължение на един час и през това време изпийте 3 чаши от приготвената напитка от билки, плюс мед и лимонов сок.

До 21.00 часа трябва да изпиете още 3 чаши напитката и да си легнете. Процедурата се прави веднъж в седмицата в деня, в който не сте на работа и сте планували да се разтоварвате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *