Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Орлин Драганов: Обичайте себе си, за да сте здрави!

Физикалната радиестезия се занимава с енергийни полета, които открива и мери с различни апарати

draganov Според д-р Драганов тя може да покаже състоянието на органите, системите и тъканите в тялото. И така да се прецени за 3 до 5 г. напред какви процеси ще се развиват в организма, без още да са налице някакви клинични оплаквания.

Лекарят споделя, че негативно настроените хора по-лесно може да се разболеят от рак, диабет и хипертония. Председателят на Дружеството по физикална радиестезия потвърждава едно класическо правило, според което промяната в мисленето, здравословният подбор на и напитките, както и онова, което правим за ближния, могат да променят хода на заболяването, каквото и да е то.

Позитивното отношение към околните хора, растения и животни повдига енергията, а оттам и имунитета на човека, казва доктор Драганов. Начинът на мислене генерира определени хормони и вещества в организма и с времето може да наруши хомеостазата му. Така започват болестите. Стресът влияе на жлезите, мозъка и бъбреците. Страхът пък втвърдява черния дроб и белите дробове и смалява бъбреците.

Постоянният страх е вид стрес. Хората се страхуват за неща, които са извън тях и не могат да бъдат променени. Радиестезъстът обучава пациентите си да не превръщат външните проблеми в собствени, защото така ги включват в енергийната си система. Бъди съпричастен, не безразличен, но не прави външните проблеми свои, съветва д-р Драганов.

У нас сърдечните болести са бич. А сърцето е свързано с пета чакра и пак стигаме до любовта – ние не се обичаме, отбелязва лекарят. Когато човек не обича себе си, няма как да обича другите. От това идват и сърдечните проблеми. Способността да обичаш трябва да се развива цял живот към всичко.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *