ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Доктор Орлин Драганов: Иконите лекуват!

В смирение и пост трябва да се рисуват лицата на святите хора

bogorodica-mlekopitatelnica
та помага да бъдат откривани подземни води и рудни находища. Чрез този метод биват улавяни вредни излъчвания. Радиестезията помага и за енергийна медицинска диагностика на хора. прилага се и във ветеринарната медицина. Това е метод, чрез който се прави избор на лечение и проверка за съвместимост между хора. Радиестезия буквално означава излъчване на вълни и усещане, чувстване, улавяне.

Доктор Орлин Драганов е радиестезист. В практиката му се е налагало да измерва и икони. Пред вестник „Здраве без лекарства“ той споделя, че е измерил много икони. Има икони, които лекуват над 80 вида болести. Силата на иконите зависи от това какви хора са ги рисували. През средновековието иконописци са ставали само най-чистите хора, такива, които са пазели строг пост и са зачитали Божията воля. Иконописците трябвало дълго време да преживяват само на вода и хляб, за да се изчистят енергийно, защото, докато рисуват, те влагат своята енергия.

Манастирите са построени на саногенни места, т.е. действат оздравително. Когато човек посещава манастир, не бива да пие вино и да яде пържоли, а да е в пост, молитви и смирение, за да може да се хармонизира с неговата енергийна система.

Най-силни са Кръстова гора и Рилският манастир. Д-р Драганов препоръчва болните хора да ходят там в сряда, четвъртък и петък. В събота и неделя има много хора, които натоварват с тежка енергия тези свети места. Но манастирите се самоизчистват – куполът на черквите действа като генератор, който пречиства пространството, след като си отидат хората. Водите около манастирите също са целебни и това се обяснява със силата на енергията в тези места.

Радиестезистът съветва болните от рак да четат псалми 7, 15, 29, 136 и 137 от псалтира. Да се обръщат към архангелите Михаил, Гавраил и Рафаил и към светците Мина, Панталеймон, Козма и Дамян, Петър и Павел, Марий Велики, Рафаил и св. Ирина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *