Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти на китайския лекар и практик Чен Ян за лечение на бъбреци

Чен Ян е известен китайски лекар и представител на китайската народна медицина

бъбреци лечение
Чен Ян е живял през 12-ти век. Станал е популярен с трактата, който е написал „Три Причини за възникване на заболявания със синдроми и средства“. През годините на своя живот той е издал и публикувал множество билкови рецепти, включително и тяхната номенклатура, свойства на всеки компонент, ефикасност, индикация, начини за лечение и противопоказания.

Предлагаме ви няколко прости, но ефикасни рецепти за лечение и профилактика на бъбречни заболявания.

При цистит

Смесват се равни пропорции от копър и магданоз от градината, снежен лотос, жълт кантарион, мащерка. Сипете една супена лъжица от получената смес в 300 мл вряща вода и оставете да се охлади. Прецедете и пийте по половин чаша три пъти на ден. Тази инфузия се приема 20 дни, а след това се прави почивка за 10 дни. Трябва да повторите лечението 3 пъти. Билките, включени в тази рецепта имат антимикробно, противовъзпалително и диуретично действие.

Бъбречно заболяване – лечение на напикаване

Смесете разни части червен кантарион, жълт кантарион и цвят от женшен. Една чаена лъжичка от тази смес се вари в 300 мл. вода за не повече от 3-4 минути. Прецежда се и е готово за консумация. тази рецепта дава отлични резултати при деца. Пие се сутрин и вечер след 18 часа.

Бъбречно заболяване – лечение на хроничен пиелонефрит

Вземете по една чаена лъжичка листа от мечо грозде или хвощ и листа от бреза, налейте 200 мл вряща вода. След 20 минути се изпива цялата инфузия. Курсът на лечение – един месец. В същото време по три пъти на ден да се взимат три супени лъжици плодове от червена боровинка.

Бъбречно заболяване – лечение на нефрит

Заболявания на бъбреците и пикочния мехур се лекуват и с отвара от трепетлика. Пригответе в продължение на 10 минути на слаб огън една супена лъжица листа, кора и клонки от трепетлика. Пийте по три пъти на ден в продължение на половин чаша от топлия чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *