Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бъбречни заболявания- универсални рецепти

Да се смесят една бира, 500 г мед и 3 връзки нарязан магданоз. Да се варят на тих огън 10 минути. След изстиване течността да се прецеди. Да се пие 4 пъти дневно по 1 ракиена чашка на гладен стомах.

Да се напълни една чаена чаша със зрели шипки, една кафена чашка със ситно нарязани корени от троскот, 7 ореха леко да се счукнат за да се пропукат и всичко това да се залее с 2 литра вода. Да се вари докато остане половин литър течност да се пие по 1 кафена чашка след хранене- сутрин и вечер.

Кора от леска да се обели да се изсуши и да се нареже на ситно. 2 супени лъжици от нея да се варят на тих огън в 1 литър вода. Като изстине да се прецеди. 3 пъти на ден 20 минути преди хранене и един час след храна да се изпива по 1 ракиена чашка от отварата.

Една супена лъжица семена от копър да се залеят с 200 г вряща вода. И извлекът да се запари. Като изстине да се прецеди. Да се пие по 1 супена лъжица 6 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *