Д-р Василка Юрукова дава полезни съвети за здраве

Д-р Василка Юрукова е шуслеров терапевт и нейните полезни съвети са спасили не един българин от здравословни неразположения

Д-р Василка Юрукова дава ценни съвети как да се предпазим от негативните влияния на преяждането по време на празниците като съхраним своето здраве, а също така да знаем, че колкото са полезни, млечните храни могат да оказват и негативно влияние върху човешкото здраве.

Докато гостува в предаването „Преди обед“ д-р Василка Юрукова обясни, че за да не натоварваме нашия организъм – най-вече черния дроб с храна и алкохол, трябва да приемаме шуслерова сол номер 9 – натриум фосфорикум – вземате по  5 таблетки профилактично преди започване на обилното хранене по празниците.

jurukova-vassilka
Д-р Василка Юрукова ни научи на полезни за нашето здраве трикове

Тази шуслерова сол прочиства черния дроб, който е най-силно уязвим от приема на големи количества високо калорична храна и алкохол.

Както сподели с чувство за хумор д-р Василка Юрукова, когато посрещате гости за празниците, дайте им първо по 5 таблетки шуслерови соли и след това им сервирайте храната и напитките.

Това е самата истина и хора, които са използвали тази шуслерова сол, знаят колко е полезна.

Още полезна информация за останалите шуслерови соли можете да прочетете  ТУК >>>.

Цялото видео с обясненията на д-р Василка Юрукова изгледайте ТУК >>>, за да научите кои млечни храни могат да бъдат опасни за нашето здраве.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *