Ето как Памела Андерсън се излекува от хепатит C!

Холивудската актриса Памела Андерсън споделила щастливата новина в социалните мрежи – многогодишната й борба с хепатит C вече е приключила.

„Тази болест има огромен брой странични ефекти. Аз страдам непрекъснато от грип, косата ми опадва. Това е почти като след химиотерапия, толкова е лошо“, се оплаква звездата в интервю в началото на своето лечение.

Памела Андерсън
Памела Андерсън: Здрава съм!

По принцип този тип хепатит се предава чрез кръвта. Според версията на Памела, тя вероятно се е заразила от това заболяване от бившия си съпруг, рокерът Томи Лий, тъй като двамата използвали една игла за нанасяне на татуировки. Цялото й семейство се е молило за нейното оздравяване и на първо място – синовете й Дилан и Брандън.

За щастие опитните специалисти, които разработват най-новите технологии за лечение на хепатит, успели да помогнат на атрактивната актриса. Тя преминала специален курс на лечение и споделила резултатите от него в социалната мрежа инстаграм.

„Аз се излекувах! – написала Памела. – Току-що узнах това! Моля се всички, които живеят с хепатит С, да имат възможността да преминат такова лечение. Скоро то ще бъде по-достъпно. Въпреки че засега е трудно всеки да се възползва от него“.

Наред с борбата с болестта, сексбомбата, както я наричат в Холивуд, се бори и за личното си щастие, пише „Доктор“. Дълъг и неприятен развод със съпруга й продуцента Рик Саломон. И най-накрая сякаш съдбата й поднася период на спокойствие. Окрилена от новината за пълното си оздравяване, Памела Андерсън възнамерява в най-близко време да се върне към професията си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *