ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Древен японски метод лекува много здравословни проблеми

Тази точка ще подобри значително състоянието ви след прекаран инсулт

Съвременното общество страда от редица здравословни проблеми и продължава да съсипва здравето си чрез приема на редица медикаменти.

По този начин освен, че затруднявате сериозно дейността на черния дроб, който е химическата лаборатория на човешкия организъм, получавате редица усложнения.
Би било добре преди да посегнете към поредната порция медикаменти да се опитате да се излекувате с древни, но изпитани методи.

В Япония този метод е един от най-старите и се практикува от хиляди години. Твърди се, че по този начин можете да се излекувате от редица заболявания.
Точката, която трябва да масажирате се намира точно под колянната капачка.

Тази точка ще подобри значително състоянието ви след прекаран инсулт
Тази точка ще подобри значително състоянието ви след прекаран инсулт

Ако ви е трудно да я откриете, сложете четирите си пръста на коляното (без палеца) и точката ще ви се падне точно под тях.

Само няколко минутно упражняване на лек натиск или леко почукване на тази точка е достатъчно, за да нормализира кръвното ви налягане, нивата на кръвната ви захар и инсулина, да подобри храносмилането, да излекува заболяванията на стомашно-чревния тракт, да подобри състоянието на пострадал от инсулт и да преодолеете стреса и напрежението.

Тази точка контролира работата на всички органи в долната половина на тялото. Освен това управлява функциите на гръбначния мозък в частите, отговорни за правилното функциониране на половите органи, надбъбречните жлези, бъбреците, храносмилателния тракт и стомашно-чревния тракт, пише bg.checkonline4you.com.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *