Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Целебните рецепти на руския маг Юрий Тарасов: от чародейни конци до болно гърло и кожни лези

Юрий Тарасов е руски маг, екстрасенс и лечител

Юрий Тарасов Неговите рецепти все още са популярни и се ползват с успех от болните в Русия и по света. Предлагаме ви някой от най-известните рецепти на руския маг и чародей Юрий Тарасов.

Главоболието ще премине или ще бъде значително по-слабо, ако опрете челото си върху прозореца. По този начин се неутрализира електрическия заряд, натрупан в кожата, и който също е причина за главоболието.

Можете също така да сложите върху челото пресни листа от зеле, като е добре да ги счукате предварително, за да пуснат малко сок. От този зелев сок може да намажете и малко зад ушите, ако главоболието е придружено с пулсираща болка.

При обикновена настинка взимайте смес от мед със сок от сурово цвекло. Смесете една чаена лъжичка мед и три супени лъжици сок от цвекло. Спокойно може да капвате и по няколко капки от тази смес.

Кожни лезии се намазват с естествен мед или се прилага компрес от преварена вода и мед. Процедурите се извършват веднъж или два пъти на ден, но тогава ще трябва да не излизате никъде и да си останете у дома.

„Чародейните конци“ – червен вълнен конец се завързва около китката, като преди това трябва да бъде накиснат за една нощ във светена вода и сок от чесън. Оставя се да изсъхне и тогава се връзва около китката.

Така поставения „чародеен конец“ ускорява заздравяването на рани, пази от уроки и подобрява циркулацията на кръвта.

Пациентът, от каквото и да е болен, се възстановява по-бързо, ако до леглото му се сложат няколко прясно нарязани скилидки чесън.

Можете да отслабнете бързо, ако няколко дни напълно се откажете от използването на сол.
Безсолната диета е полезна не само за фигурата, но и за здравето. По време на дневния хранителен прием, отделете петнадесет минути за контрастни душове, като сменяте топла и студена вода на всеки 15 секунди. В същото време трябва да се визуализира фигурата, която бихте искали да имате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *