ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изгонете стреса по метода на руския екстрасенс Алан Чумак /ВИДЕО/

Алан Владимирович Чумак е известен журналист, екстрасенс и последовател на Кашпировски

чумак Той е и президент на дружеството „Фонд за съдействие на изследване на социалните и аномални явления“. Алан Чумак е бил много известен през 80-те и 90-те години на миналия век. Неслучайно го наричат „един от най-известните лечители“ в Русия. Той става популярен благодарение на телевизионни сеанси, в които „зарежда“ с „пасове“ различни субстанции: вода, кремове и мазила.

Разликата между Чумак и Кашпировски е, че сеансите на Алан Чумак преминават в абсолютна тишина.

За съжаление на хилядите хора, които са намерили изцеление чрез неговите сеанси, екстрасенсът Чумак е трябвало да прекрати лечителската си дейност на територията на Русия, тъй като неговите методи попадат под под забраната на руското министерство на здравеопазването. И това се случва не защото Чумак е шарлатанин, а точно заради обратното – неговите методи наистина действали. Съветската пропаганда не е търпяла подобни методи, и поради тази причина е ограничила дейността на Алан Чумак.

За да се отървете от стреса, умората и безсилието Алан Чумак препоръчва следното:

– вземете един най-обикновен съд, подобен на леген, но не много голям. Ще ви е необходим, за да се събере в него водата, която ще излеете върху главата си.

– след това пригответе литър-литър и половина най-обикновена вода, която сте сложили в стъклена кана.

– хванете каната с две ръце, отпуснете се, изчистете главата си от всякакви мисли. Не забравяйте преди това да осигурите пълно спокойствие и тишина около вас. Никакви телефони, телевизори и други подобни не бива да смущават този сеанс.

– наведете се над съда с вода и започнете да изричате на глас всичко онова, което искате – спокойствие, изчистване на главоболието, по-здрав сън, сила да продължите, възможност да намирате по-лесни решения на проблемите.

– накрая завършете тази част с няколко положителни мисли, свързани с вас самия. Кажете на глас: Аз съм уверен! Аз съм силен! Всичко се нарежда така, както искам и спрямо моите очаквания.

– накрая излейте наговорената вода върху главата си. През лятото може да я излеете и върху тялото.

Щом всичко свърши подсушете косата леко и внимателно с хавлиена кърпа. За успешен край на сеанса може и да медитирате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Изгонете стреса по метода на руския екстрасенс Алан Чумак /ВИДЕО/

  1. аз каза:

    Едно време нашите баби са баели и наричали вода , с която са лекували страх и други здравословни проблеми.Явно има истина в написаното

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *