ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си сами чеснови капки против рак! ЛЕСНО Е!

Можете сами да си приготвите чеснови капки против рак в домашни условия. За целта ще са ви нужни единствено чесън, спирт и точната схема за приемане на капките.

Рецептата за нашумелия през последните седмици български антираков продукт  чеснови капки поразително много прилича на тази, която Lekuva.net разкрива пред читателите си. Тази рецепта всъщност от години е известна на света като „Рецепта за дълголетие” или „Рецепта на ООН за изключителните лечебни качества на чесъна”.

През последните седмици получихме множество имейли, в които наши читатели пишат колко са разочаровани от хората, които предлагат чесновия продукт, за който се твърди, че лекува рак. Голяма част от тези хора – онкоболни или близки на хора с този проблем, не са успели да се свържат с търговците, които предлагат продукта. А на тези, които все пак се kapki chesanсвързали след многократно позвъняване, им било съобщено с нелюбезен тон, че в момента този продукт не се предлага и че ако някой иска да си го поръча, да звънне след 15-20 дни. Хората, които се борят за живота си, така и не получили повече информация.

А ето и рецептата, която ви обещахме!

Нужни са ви:

350 грама чесън,
300 грама 96% спирт

Начин на приготвяне:

Нарежете чесъна на ситно, след което го счукайте в дървено хаванче. Добавете 300 мл 96% спирт. Сложете сместа в стъклен буркан и затворете плътно. Оставете да престои 10 дни.

След 10-ия ден прецедете течността през плат и го оставете за още 3 дни. След това приемайте от този еликсир по следната схема:

chesnovi kapki

Чесновият еликсир се пие на капки, които се разтварят в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се всеки ден по време на закуска, обяд и вечеря.

На 11-ия ден и след това се приемат по 25 капки на всяко хранене и се пие докато свърши течността.

Б17
Истинският витамин B17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *