Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Противоракова терапия с вино и аспирин: работи!

Ингредиент от червеното вино (ресвератрол) в комбинация с аспирин нанася поражения на аномалните тетраплоидни клетки, които водят към ракови заболявания.

vinoТетраплоидните клетки провокират генетична нестабилност и е доказано, че са предпоставка за развитието на онкологични заболявания. Нови тестове разкриха, че комбинацията от вино и аспирин потиска израждането на клетките, описват от meddaily.ru по информация от чужди източници.

За тестовете са били избрани мишки, които по принцип са предразположени към рак на червата. Оказва се, че споменатата лечебна комбинация възпира струпването на опасни клетки в стомашно-чревния тракт. С две думи – лечебната смес потиска растежа на клетки, които са предшественици на раковите.

Двойното въздействие е тествано и върху образци от човешки ракови клетки в лабораторни условия. Лечебната комбинация убива тетраплоидните клетки в злокачествени култури от чревна тъкан със злокачествени изменения.

Ресвератролът от червеното грозде, който е въвеждан с лечебна цел на животни, демонстрира антиоксидантните си и антиракови качества. Аспиринът също е с противораково въздействие, като е особено ефективен при рак на стомаха и червата. Комбинацията от двете вещества се проверява за първи път и резултатите са обнадеждаващи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *