ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Научете повече за лечението на безсъние и стрес с билки!

Много лекари биха ви предписали лекарства за справяне със стреса, безсънието и тревожността. Ние ви предлагаме природни методи против тези симптоми.

Пасифлората  много прилича на Кава Кава и няма странични ефекти.Пасифлората се смята за най-добрата билка  за леко до умерено безпокойство, въпреки че може да бъде ценна и при тежка тревожност. Тя действа като намалява напрежението в мускулите и безсънието, успокоява нервите, предотвратява тревожността, промените в настроението. Чаят от пасифлора има общоуспкояващ ефект – пие се 2 до 3 пъти на ден.

Коча билка – тази трева е уникално билково лекарство против тревожност. Като част от семейството на ментата, кочата билка е предназначена за лечение на много различни симптоми на стрес. Тя може да се използва за облекчаване на главоболие, причинено от безсъние, подобрява апетита и, може би най-важното – облекчава напрежението в мускулите и благоприятства преодоляването на чувството на страх.

Лайката е естествено успокоително и действа най-добре при леко безпокойство. Тя може да намали храносмилателните неудобства и подобрява апетита при хора поели голяма доза стрес. Лайката намалява главоболието и подобрява здравето на черния дроб и белите дробове. Тази билка се използва и за лечение на тревожност при децата. Прибавете към чая от лайка мед и лимон и пийте по няколко чаши на ден.

Копърът не е специален за лечение на тревожност, но той помага при някои от най-честите симптоми, като затруднено храносмилане, кашлица (много хора с тревожност имат нервна кашлица) и астма (стресът може да изостри симптомите на астмата). Също така много добре се повлияват симптомите на тревожност от неговите свойства на аналгетик, диуретик и спазмолитик.

Билката Кава Кава е възможно най-ефективна за преодоляване на умерена и тежка тревожност. Тя е широко изследвана за въздействието й върху стреса, безпокойството и безсънието. Благодарение на съдържанието на 30% Кавалактони тя понижава нивата на стрес, успокоява тревожните размисли и подобрява съня. Не е съвместима с алкохол!

Жълтият кантарион е много ефективен при борба с депресията, която е съпътствана от симптоми на безпокойство.

Валерианът е невероятно ефективно успокоително. Той помага преди всичко на съня, намалява психическото и физическо напрежение и помага на организма да се отпусне.

Антибактериална възглавница от мериносова вълна – за спокоен и качествен сън

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *