Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Природен метод за облекчаване на КАШЛИЦА, АСТМА, ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ И АЛЕРГИИ – лула инхалатор с хималайска сол!

Благодарение на своята древна история за възстановяване на дихателните проблеми, днес всеки, който иска да опита как се диша с лулата инхалатор със хималайски солни кристали, може да облекчи живота си, както поколения наред са го правили за лечение на респираторни заболявания.

 

Чрез вдишването през керамичния филтър на хималайската лула HIMALAYAN PIPE SALT INHALER за 15-20 минути на ден в домашни условия, можете да получите същите ползи като при посещение във вековна солна пещера. Въздухът преминал през солните кристали, достига също толкова ефективно до дихателната система на микро ниво.

 

Солният инхалатор HIMALAYAN PIPE е лесен и натурален начин да промените реално вашето здраве!

 

Той използва предимствата на древните терапии със сол от пещерите и поддържа оптимална дихателна функция, като помага за по-лесно обезвъздушаване, облекчаване на кихането, при упорита кашлица или недостиг на въздух и ви оставя чувство, че сте отново живи и  дишате спокойно. Кристалите на солта са били използвани в продължение на десетилетия при лечението на заболявания на дихателните пътища и помагат за укрепване на имунната система, като почистват белите дробове, благодарение на това, че им позволяват да поемат повече кислород.

 

В хималайската кристална сол се съдържат голям брой природни елементи в естественото им състояние. Предимствата на природната хималайска кристална сол подпомагат за:

  • Облекчаване на астмата;
  • Намаляване на проблемите със синусите;
  • Подобряване при алергии;
  • Облекчаване на упорита кашлица, задух, хъркане;
  • ХОББ, бронхит, емфизем;
  • Затруднено дишане, предизвикано от замърсен въздух или тютюнопушене ;

 

 

Лулата инхалатор HIMALAYAN PIPE може да купите на изключително изгодна цена от 38, 90 лв.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

Цената за доставка за 1бр. лула е 5 лв. При поръчка на 2 бр. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и по този начин спестявате цели 10 лв.!

 

Поръчвайте директно на тел: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79

 

 

За повече информация посетете http://lekuva.net или специализирания сайт www.astmabg.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Природен метод за облекчаване на КАШЛИЦА, АСТМА, ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ И АЛЕРГИИ – лула инхалатор с хималайска сол!

  1. Maya каза:

    Вероятно ще ми изтриете мнението, но дпри и да го направите все пак преди това ще го прочетете. Тази лула ли е какво е е пълен боклук. Купих си я в момент на болкова криза, знаех си че на такива розово-бонбонени реклами не трябва да се вярва но се излъгах пак, надявам се за последно. А рекламите ви са толкова смешни, е по горе писалия имал хроничен бронхит и се радвал че лулата му спряла кашлицата. Аз пък искам да ми бъде предизвикана кашлицата с лулата както обещавате в рекламата за да излязат всички секрети от бронхи, гърло, нос,……ама няма, то това нещо лула ли е сол ли е е толкова безобидно и неефективно че. …. С настърган лук да напулня това ще ми свърши по голяма работа.

  2. Катя Цветкова каза:

    Интересува ме дали продуктът е подходящ за деца. Имам 5-годишна дъщеря, която много често страда от кашлица. Подходяща ли е лулата за нея?

  3. Алекксандър Тодоров каза:

    Впоследствие на дълго заболяване развих хроничен бронхит. Дълго време ме мъчеше суха кашлица и не можех да си поемам дъх. Продължително време търсех решение на проблемът, но така и не открих пълно облекчение. На скоро попаднах на публикацията за хималайската сол. Реших да опитам с нея. Не бях убеден в действието и настиниа в първия месец нямах подобрение, но след втория месец кашлицата взе постепенно да утихва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *