Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дани Милев: От няколко години спазвам здравословен режим

Певецът не прави компромиси със здравето си

 

dani milevПоп изпълнителят Дани Милев твърди, че от няколко години насам спазва здравословен режим. Причината за тази промяна е хипертония и подагра. „Внимавам с доста храни. Избягвам всички храни и напитки, които са противопоказни на тези заболявания“, са думите на певеца.

Дани Милев споделя, че вече живее по-кротко и спокойно. Казва, че рядко бърза за някъде. „Просто тръгвам навреме. Редовно си проверявам кръвното налягане. Спя достатъчно много“, са думите му.

Изпълнителят разказва, че преди няколко години е получил тежка алергична реакция, след като е комбинирал лекарства за подагра и хипертония. „Лежах в болницата 10 дни. Иначе до този момент никога не бях лежал в такова здравно заведение“.

Милев е категоричен, че не прави компромиси със здравето си. Доверява се единствено на лекари, които са му препоръчани от близки, които също са лекари.

На въпроса какво разболява българите, певецът отговаря: „Стрес, вредни храни, нездравословно хранене, неглижиране на профилактиката и навременното лечение след усещане на първи симптоми. Затова носете си новите дрехи, радвайте се на всяка щастлива минута, когато сте здрави, и го усещайте с всяка клетка на тялото си“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *