Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Грижите за бюста започват от пубертетната възраст

Тийнейджърките трябва да обърнат внимание на стойката си

бюст

Ако седят с изправени рамене и играят гимнастика с гирички, подходяща за момичета с по-малък бюст, ще запазят формата на гърдите. За едрогърдестите е полезно плуването. Хладките обливания в края на банята са задължителни.

От значение за състоянието на гърдите е сутиенът. Не бива да се сплескват или да се оставят да висят от собствената си тежест.

Резките напълнявания и отслабвания са враг номер 1 на красивия бюст. При диети или бременност гърдите бързо наедряват и масажите с подхранващи кремове или растителни масла, богати на витамин Е, са задължителни, за да се предпазят от стрий.

След кърмене пазвата се изпразва и отпуска. Необходима е специална козметика за гърди – стягащи гелове, серуми, пластири, кремове с екстракт от бяло грозде. Ако гръдната обиколка е намаляла с два номера, спасението е в хомеопатични кремове, както и в мезотерапията, пише вестник „Всичко за семейството“.

Шотландският (контрастен) душ – редуване на топла със студена вода, стяга мускулатурата. Ако не ви е приятен, го заменете с хладка водна струя – по 3-4 минути масажирайте от разстояние гърдите. Процедурата с кубче лед, увито в марля, е с тонизиращ ефект.

Стягащо действие имат охлаждащите маски с белтък, кисело мялко и цитрусови плодове. Изцедете лимонов или портокалов сок и напоете парче марля. Покрийте деколтето за 15 минути. Към 2 разбити белтъка прибавете 1 ч.л. лимонов сок и след 15 минути измийте с хладка вода. За млечните маски използвайте само гъсто кисело мляко с висока масленост. Към 1 с.л. добавете сока от 1 лимон и разредете с овесено брашно до гъстота на каша. Нанесете сместа с четка и след 20 минути изплакнете, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Грижите за бюста започват от пубертетната възраст

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *