Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при влагалищна инфекция

Прави се смес от 1 супена лъжица мед и 1 чаена лъжица сода бикарбонат. В сместа се потапя тампон от памук, завързва се за конец. Тампонът се поставя колкото може по- надълбоко във влагалището като конеца остава навън. Спи се с него и на сутринта се издърпва. Правят се и 2 промивки дневно с отвара от лайка. Лечението продължава 2 седмици.

Приготвя се мехлем от 90 грама боров вазелин, 20 грама линолин, 15 грама прополис и 5 грама пчелен восък. Прополисът предварително се нарязва и се полива със спирт. След като се разтвори се изтегля със спринцовка без утайката. Сместа се поставя на водна баня и се бърка докато се превърне в каша. Поставяте тампони, обилно намазани със сместа, във влагалището, след предварителна промивка. След 12 часа тампонът се изважда. Процедурата се повтаря 20 дни.

4 супени лъжици омайниче се поставят в емайлиран съд и се заливат с 4 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Половината от отварата се пие през целия ден , а с останалата половина се правят влагалищни промивки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *